Haberler

Dungeons and Dragons Çizgi Film Karakterleri Minyatür Olarak Dönüyor

WizKid, 80’lerin Dungeons and Dragons animasyon serisine dayanan karakterlere sahip D&D Icons of the Realms: Dragons of Stormwreck Isle minyatür setini duyurdu.

WizKids, serideki klasik karakterlerin modernize edilmiş versiyonlarını içerecek olan bir sonraki D&D Başlangıç ​​Seti için bir dizi minyatür duyurdu ve 1980’lerdeki Dungeons & Dragons çizgi filmi 2022’de geri dönecek. D&D, geçmişte 5E maceralarında eski çizgi filme de göndermelerde bulundu ancak oyuncuların dizideki karakterlerin rolünü üstlenmesinden büyük ölçüde kaçındı.

Bir sonraki D&D Başlangıç ​​Seti, D&D Starter Set: Dragons of Stormwreck Isle olacak. D&D Starter Set: Dragons of Stormwreck Isle, bir adet zar seti, temel bir kural kitabı, önceden hazırlanmış beş karakter sayfası seti ve Dragons of Stormwreck Isle macerasını içerecek. Bu yeni set, yeni oyuncuların oyunu kavramasına yardımcı olmayı amaçlayan bazı ücretsiz dijital alıştırma araçlarıyla birlikte piyasaya sürülecek.

Dungeons and Dragons Çizgi Film Serisi

D&D Starter Set: Dragons of Stormwreck Isle duyurusunda, mavi bir ejderhayla savaşan farklı D&D kahramanlarını tasvir eden çizimleri görmüştük. Hayranlar, bu karakterlerin Dungeons & Dragons çizgi film serisindeki bazı kahramanlara çok benzediğini hemen fark etmişlerdi. Şimdi WizKids, Dragons of Stormwreck Isle için bazı Dungeons and Dragons çizgi film karakterlerinin modernize edilmiş versiyonlarını içeren bir mini seti yayınlıyor gibi görünüyor. Daha önce heykellerle karşımıza çıkan karakterler şimdi minyatür oluyor. Setin Eylül 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

D&D Icons of the Realms: Dragons of Stormwreck Isle setindeki beş karakterden dördü, Dungeons & Dragons çizgi film kahramanlarından bazılarını sunavak. Paladin, korkak Cavalier Eric‘i baz alırken; Fighter ise seride büyülü bir yaya sahip bir Ranger Hank‘i temel alıyor. Rogue, kürk bikinisi ile Hırsız-Akrobat Diana‘yı sunarken Wizard olarak ise şapkasıyla numaralar yapan beceriksiz çırak sihirbaz Presto‘yu görüyoruz. Setteki beşinci karakterin Cleric olacak ancak diziden herhangi bir karaktere dayanmıyor gibi görünüyor.

D&D Başlangıç ​​Seti: Dragons of Stormwreck Isle, beş oynanmaya hazır karakter içerecek ve bunların sette minyatürler tarafından temsil edilmesi muhtemel. Bu karakterlerin tasarımı, muhtemelen setin yaratıcıları adına sevimli bir gönderme ancak yine de hayranlara Dungeons & Dragons çizgi filminin yeniden yapılabileceğine dair umut aşılıyor.

D&D Icons of the Realms: Dragons of Stormwreck Isle, Eylül 2022’de piyasaya sürülecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.