Dizi Haberleri

Zaiyuka - One-Punch Man Mangakası Yusuke Murata'dan Yeni Anime

One-Punch Man serisinin yaratıcısı Yusuke Murata, kendi anime stüdyosunu kurdu ve ilk anime serisi Zaiyaka‘nın tanıtım videolarını yayınladı.

Zaiyuki

One-Punch Man mangasının arkasındaki sanatçı Yusuke Murata, kendi anime stüdyosu Village Studio‘yu kurduğunu duyurdu ve ilk projesi olan Zaiyuki adlı orijinal anime için beş yeni teaser klip yayınladı.

Murata, Mart 2023’te orijinal bir anime üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Yeni yıla yeni seriyle ilgili planlarını açıklayarak başlayan Yusuke Murata‘nın paylaştığı klipler sanatçının güçlü yönlerinden biri olan, One-Punch Man hayranlarını da memnun eden dinamik ve heyecan verici savaş sekanslarını öne çıkarıyor.

Murata’dan Yeni Anime: Zaiyuki

Zaiyuki adlı yeni seri Goyjo adında bir Kappa çocuğa ve dünyasını altüst eden sorunlara sürüklenen hikayesine odaklanacak.

Village Studio‘sunun ilk projesi olan Zaiyuki adlı orijinal animenin başrolünde; Japon folkloruna göre yüzme ve sumo gibi, kardeşlerinin iyi olduğu aktivitelerde başarısız olan ve dışlanan Kappa çocuk Goyjo bulunuyor. Sonunda piyangoyu kazanınca memleketinden ayrılma fırsatı bulan Goyjo, bir bilet alır ve denizaşırı ülkelere gider. Havaalanında sıra beklerken, yaşlı bir adam ona bir yumurta verir ve bu yumurta daha sonra Dragon Ball‘a ilham veren Sun Wukong‘a benzer şekilde dövüş sanatlarında uzman bir maymuna dönüşür.

Yukata Murata yeni anime dizisi üzerinde çalışmanın yanı sıra, Eyeshield 21‘e 51 sayfalık yeni bir bölüm geleceğini belirtti. Başarılı mangaka aynı zamanda One-Punch Man‘in yeni bölümlerini yayınlarken, farklı mangakalar tarafından üretilen Dragon Ball‘un cilt kapaklarının aylık çizimine katıldı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.