Dizi Haberleri

Yeni Doktor, Yeni Tarz!

doctor-who-peter-capaldi

12. Doktor’la tanışalı daha 28 gün oldu (evet sayıyoruz) ve ne gördük şimdiye? 11’in hipster ceketi ve botlarının içindeyken daha 12’ye kavuşmuş sayılamayız –sayılamazdık daha doğrusu.

Dün BBC, 12’nin yeni fotoğrafını yayınladı ve tadaaa! Karşımızda yepisyeni, jilet gibi Peter Capaldi, Doktor pozuyla karşımızda.

19duymohncz5pjpgBeyaz ceketten upuzun renkli atkıya, Converse’ten fese uzanan ikonik Doktor kıyafetlerinin ve aksesuarlarının yanında açıkçası 12 oldukça sade görünüyor. Bununla beraber hem yaşı son serinin içinde en yüksek olan Capaldi’yi modern ve karizmatik gösterdiğini de belirtmeden geçemeyeceğim.

BBC’nin yayınladığı basın açıklaması kısaca şöyle: “Peter Capaldi’nin dönemi, Doktor’un yeni görünümüyle resmen başladı. Kırmızı astarlı lacivert ceketi ve pantolonunun birleşimi, Doctor Who kostüm tasarımcısı Howard Burden’a ait.”

Görünüşü üzerine Peter Capaldi’nin yorumu, “Doktor, geleceği geçmişin kumaşıyla dikiyor. Basit, yalın ve özüne dönmüş. Gösterişten, atkıdan, ıvır zıvırdan arınmış, yüzde 100 Asi Zaman Lordu” olmuş.

8. sezonun çekimleri bu ayın başlarında başlamış durumda. Aslında bu görüntü de ilk değil, daha önce Capaldi’yi gecelikli biçimde sokaklarda at koştururken görmüştük ve kesinlikle acayip şeyler düşünmemiştik. Fakat hazır şimdi önümüzdeki birkaç sezon Doktor’umuzun neye benzediğini de bilirken beklemek daha da heyecanlı olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.