Dizi Haberleri

Wrath Of Khan Filminin Efsanevi Yönetmeni Nicholas Meyer Yeni Dizi İçin İmza Attı

enterprise-star-trek

Star Trek hayranlarına sevindirici bir haberimiz var. Wrath Of Khan filminin yönetmen ve yazarı Nicholas Meyer yeni dizi için imzayı attı.

Dizinin hakkında şu an pek bir şey bilmesek de dizinin yönetmeni Bryan Fuller yeni nesle bir macera hazırlamak için ekibe bir Star Trek efsanesi getirdi.

Bu isim; Wrath Of Khan, The Voyage Home ve The Undiscovered Country filmlerinde çalışan yönetmen ve yazar Nicholas Meyer. Ekibe katılan bu isimle Star Trek ekranlarımızda yoğun ilgi görecektir.

nicholas_meyer_

Yeni seri, eski filmlerden birinin yeniden yapımı ya da J.J. Abrams’ın Star Trek evreninin bir parçası olmayacak ama daha çok Next Generation ya da Voyager’a benzeyecek. Hikaye yeni bir ekiple uzayın sınırlarının keşfedilmesini konu edinecek.

Den of Geek’in yaptığı röportajda Meyer bazı bilgileri gün ışığına çıkardı. Bu bilgilere göre yeni seri önceki filmlerden farklı olacakmış ve sadece geminin ismi Enterprise olarak kalacakmış, onun dışında her şey değişecekmiş. Meyer’in sözleri şöyle; “Farklı bir Star Trek olacak. Farklı bir yönde gidecek. Bence iyi bir şey. Star Trek’le ilgili canımı sıkan en büyük konu kendini tekrara düşmesi. Bryan –çok zeki bir arkadaş- fikirlere sahip ve bazılarını duydum, bunlar yenilikçi ve farklıydılar. Farklı olan her zaman ilgimi çekmiştir.”

spock-star-trek-gif

Enterprise ve yeni bir ekiple maceralara atılmak kulağa gayet güzel geliyor. Özellikle ekibi bu şekilde güçlendirmeye devam ederlerse. Maalesef dizi için 2017 yılına kadar beklememiz gerekiyor. İyi yönünden bakacak olursak, kadro için güzel seçimler yapabilmeleri için önlerinde uzun bir zaman var.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.