Dizi HaberleriOyun Haberleri

Vampire Survivors Animasyon Dizi Oluyor

BAFTA Oyun Ödülleri’nde Elden Ring ve God of War’un arasından sıyrılıp En İyi Oyun ödülünü alan Vampire Survivors şimdi de animasyon dizi oluyor.

Oyuncuların kan emici canavarlarla savaştığı popüler bağımsız oyun Vampire Survivors, ekranlara uyarkanacak video oyunları kervanına katılıyor. Vampire Survivors’ın animasyon dizisi olacağı duyuruldu.

Dizinin yapımcılığını John Wick’in yaratıcısı ve yazarı Derek Kolstad ile yapımcı Dmitri M. Johnson (Sonic the Hedgehog) tarafından kurulan Story Kitchen üstlenecek. Story Kitchen başlangıçta “yeni dünyalar yaratma” ve “geleneksel olmayan fikri mülkiyete” odaklanmak için kuruldu, bu da Vampire Survivors’ı stüdyo için mükemmel bir uyarlama haline getiriyor.

Vampire Survivors oyunu en iyi şekilde minimalist hayatta kalma oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda oyuncular aktif olarak şekilde saldırmadan düşman ordularından kaçınıp hayatta kalmaya çalışırlar. Karakter otomatik saldırılar yapar ve oyuncular sadece hareketi ve hangi yükseltmeleri alacaklarını kontrol ederler.

Vampire Survivors’ın hikayesi de çok karmaşık değil. Bisconte Draculó adlı bir kişinin yaşadığı ve büyülü kötülükler yarattığı İtalya’nın kırsal kesiminde geçiyor ve Belpaese ailesinin üyeleri onu dünyayı yok etmekten alıkoymakla görevlendiriliyor.

Böylesine basit bir kurguyla Story Kitchen’ın yeni animasyon dizisini yaratmak için bolca yaratıcı fikre sahip olması gerekecek. Şimdilik hikaye ve kurgu ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Deadline’a göre proje hâlâ bir yazar arıyor ve Vampire Survivors dizisinin ne zaman ya da nerede yayınlanacağına dair henüz bir bilgi yok.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.