AYBABTUDizi Haberleri

The Sandman 2. Sezon Onayını Aldı

DC Comics dün Twitter’da #TheSandman etiketiyle birlikte “Rüya devam ediyor” yazdı. Ancak kısa sürede bu tweet’ini sildi. Biz bu “The Sandman 2. sezon onayını aldı demek” derken resmi duyuru da geldi.

Güncelleme: Haberin eski başlığı “The Sandman 2. Sezon Onayını Muhtemelen Aldı” idi ve resmi duyurudan önceki gelişmeleri içeriyordu. Resmi duyurunun gelmesiyle yazının başlığı ve tanıtımı değiştirildi, güncellemeler de haberin sonuna eklendi.

The Sandman dizisi yayınlandığında çok ses getirdi ve seyirci sayısı açısından büyük bir başarı yakaladı. Fakat bu yüksek sayıların 2. sezonu garantilemediğini söylemiştik.

Dizinin ilk 1 ay içinde ne kadar izlendiği önemli olacaktı. Zira Netflix ikinci sezon için bütçe ayırıp ayırmamaya buna göre karar verecekti. Fakat bazı seyirciler diziyi tek oturuşta bitirmek yerine uzun bir süreye yayarak izlediği için tam seyirci sayısının hesaplanması biraz sürdü. Bu süreçte hayranlar Neil Gaiman’a dizinin iptal olup olmadığını sormaya başlamıştı.

Gaiman her ne kadar The Sandman 2. sezonu için Netflix’ten onay alamasa bile başka yapımcılarla yoluna devam edeceğini söylemiş olsa da, hayranlar o onayın Netflix’ten gelmesini bekliyordu.

Biz resmi bir duyuru beklerken DC’nin resmi hesabı, attığı tweet ile ikinci sezonu ima eden şeyler söyledi. Ama bu tweet’i hızlıca sildi. Yani ya korkunç bir hata oldu, ya da ikinci sezon için resmi açıklama yakındır.

Rüya devam ediyor. Netflix’in Sandman dizisi Sonsuz’ların hikayesini daha da çok sayıda hikayeyle keşfetmek için Neil Gaiman’ın çizgi romanlarının birçok cildinden uyarlanan yeni bölümlerle dönecek.

Yani aslında ima falan yok. Açık açık ikinci sezonun geldiğini söylüyor. Fakat olur da sonradan kıvırırlar diye biz ılımlı yaklaşıp bunu bir ima olarak değerlendirelim. Resmi duyuru geldiğinde net konuşalım.

Ekteki 21 saniyelik videoda yeni hikayelere dair çok kısa görüntüler varmış. Ancak bu görüntüler çizgi romandan kesitler mi yoksa setten görüntüler mi, bilmiyoruz. Yeni gelişmeleri bekliyoruz…

Güncelleme: The Sandman 2. Sezon için Resmi Duyuruyu Yaptı

DC’nin tweet’ini silmesinden 2 saat sonra biz bu haberi yazmıştık, 5 saat sonra ise resmi duyuru geldi. Neil Gaiman o klibi de paylaştı. Böylece içeriğin ne çizgi roman ne de setten kare olduğunu görmüş olduk.

İkinci sezonun onayını aldığı haberi detaylarla dolu gelmedi. Bölüm sayısı, hangi ciltlerin uyarlanacağı ve hikayenin detaylarına dair bir şey bilmiyoruz. Oyuncu kadrosunun geri döneceğini tahmin ediyoruz. Zira Neil Gaiman Tom Sturridge‘den çok memnundu. Mason Alexander Park da Twitter’dan ikinci sezon duyurusunu “Ne arzu edersiniz?” diyerek paylaştı.

Sezonun içeriğine dair pek bir şey bilmiyor olabiliriz. Ancak Netflix’in profiller için The Sandman portreleri getireceğini biliyoruz.

Kaynak: Whats-on-netflix

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.