Dizi Haberleri

The Mandalorian’ın İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Disney+ üzerinden 2019‘un sonunda izleyicilerle buluşan The Mandalorian dizisinin ikinci sezonunun Ekim ayında yayınlanacağı açıklandı.

Pedro Pascal’ın başrolünde olduğu ve Star Wars evrenine yeni bir soluk getiren The Mandalorian, Star Wars hayranları tarafından beğenilerek izlenmişti. Jon Favreau, Taika Waititi, Dave Filoni gibi başarılı yönetmenlerin ve daha birçok yetenekli yazarın elinden çıkma dizinin ikinci sezonu da söz verildiği üzere bu yıl sonunda çıkacak.

The Mandalorian resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, dizinin 30 Ekim tarihinde yayınlanacağı açıklandı. İlk sezonda olduğu gibi bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

İlk sezonda karakterlere tam alışmışken çok heyecan verici bir anda hikaye bölünmüştü. Dizinin ana kötü karakteri olacağını hissettiğimiz Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan Moff Gideon’un elinde tuttuğu Dark Saber da daha fazla soruyu beraberinde getirmişti.

The Mandalorian, ikinci sezonunda kadrosunu bir hayli genişletti. Temuera Morrison, Boba Fett rolüyle (Bir ihtimal Captain Rex olabileceği de söyleniyor); Rosario Dawson Ahsoka rolüyle; Katee Sackhoff Bo-Katan rolüyle diziye katılacak.

Yeni sezonda prodüksiyon ve yönetim kadrosu korunurken Robert Rodriguez ve Bryce Dallas Howard gibi isimler de yönetmenlik yapacak.

Son olarak, bu hafta yayınlanması planlanan fragmanın Disney’in üst düzey yöneticileri tarafından beğenilmemesi gerekçesiyle tekrar elden geçirildiği söyleniyor. Eylül başında yayınlanacak tanıtım fragmanının biraz gecikeceği bildirildi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.