Dizi Haberleri

The Man Who Fell To Earth Dizisinde Bill Nighy de Varmış

The Man Who Fell to Earth filminin ana karakterini David Bowie canlandırmış ve bu rolüyle ikonikleşmişti. Dizide de onun yaşlılığını Bill Nighy canlandıracakmış. Harika bir seçim değil mi sizce de?

Dizinin fragmanı geldiğinde Anthea’lı ana karakterin kitaptaki betimlemelere hiç benzememesini hayli eleştirmiştim. Zira hikayeye göre Anthealılar’ın hasta, zayıf ve kırılgan görünmeleri gerekiyordu. Fragmandaki seçimler Walter Tevis‘in romanına saygı göstermeyecekleri yönünde endişe yaratıyordu.

Ancak Thomas Jerome Newton’ın yaşlılığını Bill Nighy’e verme fikri harika. Bill Nighy de rolün hakkını verebilecek, çok yetenekli bir oyuncu. Dolayısıyla fragmanın yarattığı hayal kırıklığını bu haberle biraz gidermiş oldular.

İlgili Makaleler

Dizi, filmde ve romanda anlatılan hikayeden 40 yıl sonra geçecek demiştik. Bu süreçte Newton insanlıkla verdiği mücadelede hem sağlığını hem de aklını kaybetmiş olacak. Yani Bill Nighy, yaşlı ve deli bir Newton olarak karşımıza çıkacak. Dizinin asıl uzaylısı olan Faraday ile iletişim kurmaya çalışacak. Çünkü onun, kendisinin başaramadığı görevi tamamlamak için geldiğini sanacak. Oysa Faraday’ın Dünya’ya düşme amacı Newton’dan farklı olacak.

The Man Who Fell to Earth dizisinden ilk fragman geldiğinde kadrodaki isimleri ve detayları konuşmuştuk. O haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

YouTube player

Çıkış tarihi konusunda hâlâ bir bilgimiz yok. Sadece bu yıl içerisinde yayınlanacağını biliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.