Dizi Haberleri

The Boys 4. Sezonunda Homelander’a Acayip Sahneler Hazırlamış

The Boys 4. sezonunda yine rahatsız edecek… Homelander‘ın aktörü Antony Starr “Bu sezonda, öncekileri geçen acayiplikte bir sahnem var. Bir üst sınır olmalı bu konuda ama onu bulamıyoruz galiba” dedi.

The Boys 4. sezonunda da önceki sezonlardaki gibi ses getiren ve rahatsız eden sahneler hazırlıyor. Bana sorarsanız bu sahnelere bu denli önem vermeleri senaryoyu kötü etkilemiş gibiydi son sezonda. Fakat bu sahnelerle bizi her bölüm şaşırtmayı ve rahatsız etmeyi başarmışlardı yine de.

Homelander’ı canlandıran aktör Antony Starr, filmle ilgili söyleşilerde izleyenleri eğlendirmeyi başarıyor. Çoğu zaman kendi karakterini zekice ya da espriyle karışık yorumluyor. Diziye dair güldüren veya heyecan yaratan yorumlar yapıyor. Fakat kimi zaman da hayatını sorgulayabiliyor. Mesela bir röportajı aniden “Avukat olabilirdim ya…” gibi bir yorumla bitirmişti. Hakkı da var! Zira en rahatsız edici ve en iğrenç sahnelerin çoğunda senaristler Homelander’a kıyak geçiyor sanki.

Şu sahneleri hatırlar mısınız?

Tabii içinde Homelander olmasa da Türkiye’de sansürlenen rahatsız edici sahneler de gördük biz bu dizide. Gerçi, bazılarımız sansürden göremedi.

İşte Starr, dördüncü sezon için spoiler veremedi ama şunları söyledi.

(Bir sahnenin çekimlerindeydik). Karşımda duran kişiye bakıyordum. Dedim ki “Ne yapıyoruz biz? Gerçekten inanamıyorum! Hayatımı başka bir şey yapmaya adayabilirdim ama ben burada ne yapıyorum?” Hakikaten şimdiye kadar yaptığım en acayip şeydi. Bu konuda bir üst sınır ya da tavan olmalı dersiniz. Onu bulamıyor gibiyiz.

Antony Starr

Bu arada The Boys şu ara yakında vizyona girecek Guardians of the Galaxy 3 üzerinden MCU ile de dalga geçiyor. Film, MCU’nun ilk “Fuck” kelimesini seyirciyle buluşturacakmış. The Boys da sosyal medyada “Bizim ilkimiz de dördüncü sezonda olacak” diye yanıt verdi. Tabii bu MCU ile ne ilk dalga geçişi ne de son olacak.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.