Dizi Haberleri

Stephen King’in Later Romanı Dizi Oluyor

Jason Blum‘ın CEO’su olduğu Blumhouse, bir Stephen King romanını daha ekrana uyarlıyor. Bu kez yazarın 2021 yılında çıkan Later romanı başrolünde Lucy Liu ile dizi oluyor.

Geçtiğimiz aylarda Jason Blum’ın Christine, Firestarter ve Mr. Harrigan’s Phone hikayelerini ekrana uyarlamakta olduğu haberini vermiştik. Hatta The Baman filmi PG-13 rating’i alırken Firestarter filminin R rating aldığını da söylemiştik.

Belli ki Stephen King’in hikayelerinden uyarlanan bu projeler Jason Blum için yeterli olmamış. Deadline‘ın haberine göre ünlü korku filmleri yapımcısı bu kez de Later romanı için kolları sıvamış.

Stephen King yıllarca Jason Blum ile çalışmayı istediğini söylüyor. Şimdi bu kadar çok projede birlikte çalışmaktan çok memnunmuş. Blum ise Stephen King’e duyduğu hayranlığı zaten her fırsatta dile getirmekten geri durmuyor.

Lucy Liu

Dizinin senaristi Raelle Tucker olacak. Tucker daha önce Supernatural, True Blood ve Jessica Jones dizilerinde de yazarlık yapmıştı. Hatta True Blood’daki performansı ona Emmy kazandırmıştı.

Oyuncu kadrosunda belli olan tek isim ise Lucy Liu. O da Tia’yı canlandıracak.

Later

Tia, yayın temsilcisi olduğu dünya çapında ünlü olan yazar öldüğünde kendisini zor bir durumda bulur. Zira hem oğlu Jamie Conklin’in tuhaflıklarını sır olarak tutmaya çalışmak onu zorlamaktadır. Hem de bu ölüm haberi, yazarın üzerinde çalıştığı hikayesi bitmeden gelmiştir. Dolayısıyla Tia, finansal bir krizin de eşiğindedir.

Neyse ki oğlunun tuhaflıkları onun doğaüstü bir güce sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Jamie, ölülerle konuşabilmektedir. Yani onun tuhaf becerisi ve Tia’nın kalem yeteneği ile yazarın hikayesini tamamlamaları mümkün olacaktır.

Bu iş bu kadar kolay olabilirdi. Ölen yazarın Jamie’ye söylediği tek şey yarım kalmış hikayesinin devamı olsaydı…

Later romanı 2021’in Mart ayında yayınlanmıştı. Ancak henüz Türkçe çevirisine kavuşamadık. Umalım da bu dizinin vesilesiyle romanın da Türkçesine kavuşuruz. Ayrıca umarız o çeviri orijinal kapak tasarımı ile gelir. Zira ben bu kapağa bayılıyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.