Dizi Haberleri

Star Trek Serileri 2027 Yılına Kadar Hazır

Star Trek: Discovery dizisinin yürütücü yapımcılığını üstlenen Alex Kurtzman’ın açıklamasına göre 2027 yılına kadar daha çok fazla Star Trek serisi göreceğiz.

Star Trek markasının şu aralar sinemada pek esamesi okunmuyor fakat dizi konusunda takipçilerini doyurmayı başardı. Star Trek: Discovery ile başlayan yeni macera, Picard yan dizisi ve Lower Decks animasyon dizisiyle devam etti. Anlaşılan daha fazlası da gelecek.

Star Trek: Discovery’nin yürütücü yapımcılığını sürdüren Alex Kurtzman, ekip olarak birçok farklı fikrin ortalıkta dolaştığını ve geleceğe yönelik çok fazla Star Trek projesinin ortaya çıktığını açıkladı. Kurtzman, “Secret Hideout’ta benimle beraber çalışan Heather Kaden ve Aaron Baiers ile birlikte 2027 yılına kadar yol haritamızı hazırladık.” sözleriyle yeni serilerin geleceğini de onaylamış oldu.

Discovery için bir yan seri olan Section 31 ve Strange New Worlds dizileri zaten daha öncesinde duyurulmuştu. Ayrıca çocuklara yönelik hazırlanacak bir de Star Trek: Prodigy isimli bir animasyon yapılacak. Bunların üzerine daha fazla hikayenin geleceği de kesin

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bir cok kalıtesiz yapımdan cok cok ıyı ….bilim kurgu severlere izlemelerini tavsıye ederim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.