Dizi Haberleri

Shannara Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu

Shannara banner

MTV’de yayınlanacak olan ve Terry Brooks’un yazdığı fantastik seriden uyarlanan “The Shannara Chronicles” dizisini daha önce sizlere duyurmuştuk.

Dizinin kadrosu da şekillenmeye başladı. Dizide yer alacak fantastik karakterleri canlandıracak isimlerin bir kısmı açıklandı.

Dizide yer alacak karakterler ve oyuncular şu şekilde;

Amberle – Poppy Drayton

poppy-drayton-amberle

Dizinin elf prensesi Amberle karakterini, genç oyuncu Poppy Drayton canlandıracak. Kendisini daha önce Downton Abbey dizisinde de görmüştük.

Wil Ohmsford – Austin Butler

austin-butler-wil-ohmsford

Dizinin yarı-elf karakteri Wil’i ise Arrow dizisinde Chase karakterini de canlandıran Austin Butler oynayacak.

Allanon – Manu Bennett

manu-bennett-Allanon

Fantastik dizi ve filmlerin usta oyuncusu Manu Bennett, Shannara serisinin druidini canlandıracak. Kendisini hem Arrow dizisinde Slade Wilson / Deathstroke olarak izledik hem de Hobbit filmlerinde Azog olarak gördük.

Eretria – Ivana Baquero

ivana-boquero-eretria

Hırsızlar tarafından büyütülen bir insan olan Eretria, Shannara dizisinin önemli karakterlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Eretria’yı canlandıracak olan Ivana Baquero’yu Pan’ın Labirenti filmindeki küçük kız Ofelia olarak hatırlarsınız. Kendisi büyümüş tabii ki.

King Eventine – John Rhys-Davies

john-rhys-davies-king-eventine

Ve yine fantastik bir isim, Shannara dizisinde yer almaya hazır. Arborlon’un hükümdarı ve Amberle’nin büyükbabası Kral Eventine karakterini, Yüzüklerin Efendisi filminin Gimli’si, Indiana Jones serisinin Sallah’ı ve Once Upon a Time dizisinin anlatıcısı John Rhys-Davies canlandıracak.

Catania – Brooke Williams

brooke-williams-catania

Amberle’nin hizmetkarı ve en iyi arkadaşı olan bilge elf Catania’yı da Spartacus: Blood and Sand serisinde Aurelia karakterini oynayan Brooke Williams oynayacak.

Bandon – Marcus Vanco

marcus-vanco-bandon

Görüleri yüzünden dışlanan ve Wil ile Amberle tarafından bulunan Bandon karakterini genç oyuncu Marcus Vanco oynayacak.

Arion – Daniel MacPherson

daviel-macpherson-arion

Kral Eventine’in oğlu ve tahtın varisi Arion, Shannara dizisinde önemli bir rol oynayacak. Kendisini tahtın varisi olduğuna ikna etmek için çok çaba gösterecek. Bu rolü ise pek çok dizide rol almış olan Daniel MacPherson oynayacak.

Ander – Aaron Jakubenko

aaron-jakubenko-Ander

Kral Eventine’in bir diğer oğlu olan ve Arion’un kardeşi olan Ander karakterini Aaron Jakubenko canlandıracak.

Cephelo – James Remar

james-remar-cephelo

Rover adıyla bilinen hırsızlar çetesinin de bir lideri olmalı tabii ki. Bu lideri de Dexter dizisinden de tanıdığımız karizmatik aktör James Remar oynayacak.

 

Dizi fantastik, oyuncular da fantastik dizi ve filmlere aşina. Ortaya harika bir iş çıkacak gibi görünüyor. Dizi bu sene içerisinde ekranlara gelecek ancak tam tarih henüz bilinmiyor. Muhtemelen Ekim ayında yeni dönem ile izleme şansı bulacağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Fantastik kitapların diziye çevrilmesi artırılmalı. Çoğunlukla kitapların yerini tutmuyor ama en azından kitapların tanıtımını yapıp satışlarını artırıyor. Zor ama zaman çarkı gibi serilerin de dizileri çıkar umarım.

  2. böyle elf mi olur ya! ayrıca muhteşem seriler dururken(dragonlance,forgotten realms gibi..) böyle dandik serilerin dizi yapılması can sıkıcı..dl yi ele alalım,ilk sezon ilk 3 kitap mevsim ejderhaları başlarsın,sonra 2. sezon ikizlerin savaşları falan ardından 3. sezon palin , caramonun oğulları vs.. başlayıp yaz alevi ejderhalarıyla müthiş finali yaparsın.game of thrones u dahi 5 e çarpar 2 ye bölersin.konu manyak,karakterler dehşet,sırf raistlin tek başına ayrı dizi olur..bunun yerine saçma sapan serilerle ne uğraşıyorsun..

  3. Keşke yapsalar zaman çarkını ama 14 kitaplık dev bir seri var ellerinde, kısaltacağız derken olur olmaz her şeyi kırpıp böyle muhteşem bir seriyi berbat edeceklerse bir yandan da yapmasalar daha iyi sanki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.