Dizi Haberleri

Ren & Stimpy Show Geri Dönüyor!

90lar’ın kült animasyon serisi Ren & Stimpy Show, Comedy Central’da yayınlanmak üzere geri dönüyor. Hem de yepyeni bölümlerle birlikte!

Geçen hafta içerisinde Ren & Stimpy Show’un hikayesini anlatacak olan Happy Happy Joy Joy belgeselinin ilk fragmanı yayınlanmıştı. 90lar’a damgasını vuran bu Nickelodeon serisi, yetişkinlere yönelik çizgi dizilerin de olabileceğinin en büyük kanıtlarından biriydi. Diğeri de zaten Beavis and Butt-Head idi.

Bildiğiniz üzere Beavis and Butt-Head de orijinal yaratıcısı Mike Judge önderliğinde Comedy Central’da tekrar başlayacak. Bunun yanına eksik parça olan Ren & Stimpy Show’un da ekleneceği açıklandı.

Serinin yaratıcısı John Kricfalusi yine işin başında olacak. Nick Animation ile anlaşan Comedy Central, dizinin 90lar ruhunu yansıtabilmesi için çalışacak.

ViacomCBS (Comedy Central’ın bağlı olduğu üst kuruluş) üst düzey yöneticilerinden Nina L. Diaz, konu hakkında, “Nickelodeon Animation Studio’daki yaratıcı ekip partnerlerimizle, bu ikonik markaya yeni bir soluk getireceğimiz için çok heyecanlıyız. Ren & Stimpy serisi, South Park, Beavis and Butt-Head ve Clone High gibi yetişkin animasyonlarının arasındaki yerini alıp gelecek nesillere aktarılacak.” sözlerine yer verdi.

Belgeseli de merakla bekleyen ve serinin de büyük bir hayranı olarak (O kadar gaza geldim ki, telefonumun zil sesini dizinin açılış müziği yaptım), Ren & Stimpy’nin geri dönüşünü şimdiden heyecanla bekler oldum. Yayın tarihi ve detaylar henüz yok fakat ilerleyen günlerde yeni bilgilere ulaşacağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.