Dizi Haberleri

The Ren & Stimpy Show Belgeselinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Bir döneme damgasını vurmuş The Ren & Stimpy Show’u konu alan Happy Happy Joy Joy: The Ren & Stimpy Story isimli belgesel için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

1991-96 yılları arasında toplamda 5 sezon ve 52 bölüm halinde yayınlanan, John Kricfalusi’nin yarattığı The Ren & Stimpy Show’un merak edilen belgeselinin ilk görüntüleri ortaya çıktı.

90lar’ın başında ortaya çıktığında çizgi dizi furyasını da baştan aşağıya değiştiren bir ekolün öncüsü olan Ren & Stimpy, çocuklara yönelik gibi gözükse de içerdiği gizli mesajlarla aslında yetişkinlere yönelik bir yapım olmuştu.

Çıktığı dönemde ve kendisinden sonra tartışmaların odak noktası olan çizgi dizinin nasıl doğduğu, nasıl ilerlediği ve yaratıcısı Kricfalusi’nin yaşadığı sorunları içeren belgeselin fragmanı yayınlandı. Yani artık dizinin arka planında neler yaşandığını ilk ağızdan öğrenebileceğiz.

Happy Happy Joy Joy: The Ren & Stimpy Story, 14 Ağustos 2020 tarihinde anlaşmalı isteğe bağlı yayın platformları üzerinden yayınlanacak. Şimdilik sizleri fragmanıyla baş başa bırakalım.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.