Dizi Haberleri

Beavis and Butt-Head Geri Dönüyor!

90’lı yılların kült yetişkin çizgi dizisi yıllar sonra geri dönüyor. Projenin başında serinin yaratıcısı Mike Judge olacak.

1993 yılında MTV’de yayınlanmaya başlanan ve 8 sezon sonrasında sona eren bir efsane, Beavis and Butt-Head, yıllar sonra geri dönüyor. Komedi ve laf sokma konusunda usta olan dizi için şimdiden iki sezonluk sipariş verildi.

Dizinin yaratıcısı Mike Judge, yine projenin arkasındaki isim olacak. Bölümleri yazıp yapımcılığını üstlenecek olan Judge, elbette Beavis ve Butt-Head ikilisini de seslendirecek.

Judge, “Görünüşe bakılırsa yine aptal olmanın zamanı geldi.” açıklamasıyla serinin geri dönüşünü kutladı. Comedy Central altında yayınlanacak olan dizi için şimdilik iki sezonluk bir anlaşma yapıldı. Fakat özel bölümler ve yan hikaye ürünlerinin de hazırlanacağı belirtiliyor.

90lar’a damgasını vurmuş iki kafadar Beavis ve Butt-Head’i yeniden izlemeyi düşünmek bile heyecan verici. Benim için serinin en absürd, kendine has komedik unsuruysa “Great Cornholio” tiplemesiydi. Onu da hatırlamak için sizlerle paylaşıyorum

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.