Dizi Haberleri

One Punch Man 3. Sezonu için Hazırlıklara Nihayet Başladı!

One Punch Man 3. sezonu için çalışmalara nihayet başladı! 2019’da ikinci sezon yayınlandığından beri bu haberi bekliyorduk. Kırmızı lastik eldivenleri ve buruşuk indirim kuponlarıyla Saitama Sensei geri geliyor!

O zaman şarkımızı dinleyelim:

YouTube player

One Punch Man 3. sezon için duyurusunu resmi web sitesi üzerinden yaptı.

Aşağıdaki görseli içeren duyuru üçüncü sezon için çalışmaların başladığını söylüyor. Görselin çizerinin de ilk iki sezonda karakter çizimlerini yapan Chikashi Kubota olduğunu söylüyor.

Animenin ilk sezonu için stüdyo olarak Studio Madhouse ile anlaşmışlardı ve sezon şahaneydi. Fakat ikinci sezonda stüdyolarını değiştirip J.C. Staff‘a geçtiler. Açıkçası bu değişim hayranlardan pek de olumlu dönüş alamamıştı. Animenin görsel olarak kalitesinde ciddi bir düşüş olmuştu. Şimdi Kubota’nın projede yer aldığı dışında hiçbir isim açıklanmadı. Dolayısıyla ekibin stüdyo seçimlerini de bilmiyoruz. Ama bence eski kaliteye dönecekleri yönünde umut besleyebiliriz.

Tabii çalışmalar henüz başladığı için sezon için bir çıkış tarihi de henüz elimizde yok.

Bu görselde Saitama’nın arkasında turuncu saçlarıyla Garou’yu görüyoruz. Saitama’ya eşlik eden tek karakerin o olmasının önemli bir sebebi var. İkinci sezonun ilk bölümü mangaların sekizincisine denk geliyordu. Ve hikayenin yazarı One o günden beri, yani 7 yıldır Garou’nun hikayesini işliyordu. Temmuz’un sonunda Garou’nun hikayesi mangalarda bitti. Şimdi de üçüncü sezon onayını aldık.

Yani yaratıcılar 3. sezon için kolları sıvamadan önce Garou’nun hikayesini noktalamak istemiş olabilir.

One Punch Man mangalarını Türkçeye Akılçelen Kitaplar çeviriyor. En son Temmuz ayında 19. cildi yayımladılar.

Orijinal seri de en son 26. mangayı çıkardı. Bunlardan ilk 7’si birinci sezon bölümlerini anlatıyor. İkinci sezonun finali de 14. ciltte yer alıyor. Yani üçüncü sezon mangaların 15. cildiyle başlayacak.

One Punch Man 3. Sezon Bölümleri Gelmeden İkinci Sezonu Hatırlayalım

Garou kendisini insandan çok canavar yakın hisseden bir dövüş ustasıydı. Silver Fang’in öğrencilerinden biriydi ve çok tehlikeliydi. Amacı kahramanları teker teker avlamaktı. Onlar hakkında bilgileri de parkta tanıştığı küçük bir çocuğun kahramanlar rehberinden öğreniyordu.

Mumen Rider ve Askılı Atletli Kaptan da dahil olmak üzere tanıdığımız birçok karakteri hastanelik etmişti. Bir noktada yolu Saitama ile de kesişmişti. Talihsizlik bu ya, Saitama onu bir hırsız sanmıştı. Ancak Garou’nun o akşam konusunda hafızası pek net değil. Karşılaşmadan sonra neler olduğunu hatırlamıyor.

Kahramanlar Birliği Garou ile uğraşırken şehir Canavarlar Birliği’nin saldırılarısına uğramıştı. Onlar saldırırken Saitama peruğunu takıp dövüş turnuvasına katılmıştı. Zira şu dövüş sanatları denen şey hayli ilgisini çekmişti. Turnuvada yeni dostlar edinmişti kendine. Genos ise sensei’si huzur içinde dövüşsün diye canavarları durdurmaya gitmişti. Fakat bu canavarlardan biri çok zorlayıcı çıkmıştı. Hem Genos’u hem de turnuvanın gözdesi Suiryu’yu devirip geçmişti.

Bunun dışında Saitama ile King’in dostluğu video oyunlarının büyülü gücü sayesinde ilerlemişti. Fubuki de Saitama’ya saldırmaya geldiğinde onun S grubu kahramanlarla dolu arkadaş çevresinden hayli etkilenmişti.

Özay’ın ilk sezon için hazırladığı inceleme yazısına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.