Dizi Haberleri

Netflix’ten Black Mirror Dizisine 3 Sezonluk Onay Çıktı

black-mirror-dizi-banner

Distopya türündeki bilimkurgu dizisi Black Mirror‘ın Netflix‘e geçebileceğini daha önce duyurmuştuk. Bu görüşmelerden sonuç çıktı.

Son dönemde atılım yapan Netflix, çok sevilen İngiliz dizisini de bünyesine kattı. Black Mirror’ın Channel 4 ile anlaşması bitti ve yeni bölümleri artık Netflix’ten takip edeceğiz.

Teknolojik-kurgu ve distopya niteliğindeki, hayatımıza ve geleceğimize karanlık bir ayna tutan Black Mirror için Netflix’ten yeşil ışık yakıldı. Netflix, dizi için 3 sezon ve toplam 12 bölümlük anlaşmayı masaya koydu.

BlackMirror-miss

Bir güzel haber de dizinin yaratıcısı olan Charlie Brooker ve yapımcılardan Annabel Jones da Netflix’in dizi ekibinde yer alıyor. Bu yılın sonlarına doğru yeni bölümlerin çekimlerine başlayacak olan ekip şimdiden heyecanlı. Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, “Bu anlaşma gerçekten heyecan verici. Yeni Black Mirror bölümleri, diziye en çok uyan yayın platformunda yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak. Netflix bizi küresel izleyici ile buluşturacak, böylelikle daha güçlü, daha ilginç ve daha uluslararası konuları işleyebileceğiz,” diye açıkladı etti. “Umarım bu hikaye fikirlerinin hiçbiri gerçekleşmez,” diyerek temennilerini sunarak açıklamasını bitirdi.

black-mirror-waldo

Netflix’in başkan yardımcısı Cindy Holland ise, “Black Mirror dizisini Netflix izleyicilerine sunacak olmaktan dolayı çok gururluyuz,” açıklamasını yaptı.

Dizinin ne zaman Netflix’te gösterileceği henüz belirsiz ancak çalışmalar bu yıl sonunda başlayacak. 12 muhteşem bölüm daha bizleri koltuklarımıza mıhlayacak. Heyecanla bekliyoruz!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.