Dizi Haberleri

Netflix’in One Piece Canlı Aksiyon Dizisi Bu Yıl Geliyor

Gelmiş geçmiş en popüler manga serilerinden biri olan One Piece‘in canlı aksiyon dizisinden uyarlamasından yeni haberler var. Hayranları tarafından merakla beklenen uyarlamanın yayın zamanı ve Luffy‘nin ilk resmi paylaşıldı.

Netflix, ilk olarak Ocak 2020’de 10 bölümlük bir dizi olarak sipariş ettiği One Piece canlı aksiyon uyarlaması için henüz bir çıkış tarihi belirlemese de serinin bu yıl ekrana geleceğini artık resmen biliyoruz. Yayın platformu ayrıca, Monkey D. Luffy‘nin ilk bakış karakter resmini de yayınladı.

Shueisha ile ortaklaşa hazırlanan One Piece, Tomorrow Studios ve Netflix tarafından geliştiriliyor. Yapımda Matt Owens ve Steve Maeda ikilisi hem yazar, hem idari yapımcı, hem de dizi sorumlusu oldu. Mangaka Eiichiro Oda, yarattığı One Piece efsanesinin Netflix projesinde idari yapımcı olarak yer alıyor.

Daha önce duyurulduğu üzere dizide; Monkey D. Luffy rolünde Inaki Godoy, Roronoa Zoro rolünde Mackenyu, Nami rolünde Emily Rudd, Usopp rolünde Jacob Romero Gibson ve Sanji rolünde Taz Skylar oynuyor. Kadroda; McKinley Belcher III, Morgan Davies, Aidan Scott, Vincent Regan, Jeff Ward, Craig Fairbrass, Langley Kirkwood, Celeste Loots, Alexander Maniatis, Ilia Isorelýs Paulino, Chioma Umeala ve Steven Ward da bulunuyor. Ekibe başka oyuncuların da ekleneceği ve duyurularının daha sonraki bir tarihte yapılacağı belirtiliyor.

Gol D. Roger‘ın izinde korsanların kralı olmak ve ünlü One Piece hazinesini bulmak için bir yolculuğa çıkan Monkey D. Luffy‘nin hikayesini anlatan One Piece, 1997 yılında yayın hayatına başladı. Toei Animation, binden fazla bölüme ulaşan anime uyarlamasının 20 sezonunun yapımcılığını üstlendi. Öte yandan bugüne kadar One Piece‘e dayalı 15 animasyon filmi geliştirildi.

Serinin hayranları şimdi Netflix uyarlamasının nasıl olacağını merak ediyor. Bakalım 2023‘te yelken açacak olan Netflix‘in One Piece gemisi batmadan yol alabilecek mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Netflix firması çok fazla live action uyarlaması yapmaya başladı, bana göre içlerinden sadece 2 tanesi çok iyiydi. Birisi Kenshin diğeri de Onizuka, maalesef diğerleri hayal kırıklığı. Umarım One Piece: Live Action uyarlaması bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.