Çizgi Roman HaberleriDizi Haberleri

Netflix ve Dark’ın Yapımcıları Something Is Killing The Children Uyarlaması Üzerinde Çalışıyorlar

Popüler korku çizgi serisi Something Is Killing the Children, Netflix ve beyin yakma üzerine tez yazdıran Dark’ın yapımcılarının elinde.

Boom! Studios tarafından yayınlanan Something Is Killing The Children’ın hikayesi Archer’s Peak isimli küçük bir kasabada geçiyor ve sadece çocukları yiyen yaratıkların istilasına tanık oluyoruz. Özel güçlere sahip gizemli bir kadın kasabada beliriyor ve yaratıkların canına ot tıkıyor.

Konuyu biraz daha açalım, ne dersiniz? Archer’s Peak çocukları kaybolmaya başlıyor ve çoğu geri dönemiyor. Dönebilen şanslı azınlık ise karanlıkta yaşayan yaratıklar hakkında korkunç hikayeler anlatıyorlar. Kasaba umutsuzluğun dibi ile tanışmak üzereyken kasabaya Erica Slaughter isimli gizemli bir kadın geliyor. Çocukların iddialarına inanan, yaratıkları kendisinin de görebildiğini söyleyen Erica, özel güçlerini kullanarak yaratıkların belası oluyor.

Çizgi romanın yaratıcı ekibinde Batman’e imza atmış James Tynion ve Werther Dell’Edera yer alıyor. 2 milyon satış barajını aşarak son 5 yılın en çizgi serilerinden birine dönüşen Something Is Killing The Children, 2022’de Eisner Ödülleri’nde En İyi Devam Eden Seri ödülünü almayı başardı.

Gelelim dizi projesine. İlk olarak Mike Flanagan projeye el atıyor ancak bir nedenden dolayı suya düşüyor. Bir süre arafta takılan Something Is Killing The Children’a el atan yeni ekip ise heyecan verici. Dark ile bir fenomen yaratmayı başaran Baran bo Odar ve Jantje Friese projenin yeni sahipleri. Henüz işin çok başındalar ve verebileceğimiz başka bir detay yok, çizgi serinin de henüz dilimize çevrilmediğini belirtelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.