AYBABTUDizi Haberleri

Netflix, Conan the Barbarian Dizisi Geliştiriyor

Robert E. Howards‘ın ikonik karakteri Conan the Barbarian, canlı aksiyon Netflix dizisi olarak ekranlarımıza gelmeye hazırlanıyor.

Deadline‘da yer alan habere göre; Pathfinder Media‘dan Fredrik Malmberg ve Mark Wheeler tarafından hazırlanan Conan the Barbarian projesi için imzalar atıldı. Projeye başlamak için Malmberg‘ün sahibi olduğu Cabinet Entertainment bünyesindeki Conan Properties International ile anlaşan Netflix, Conan kitaplığının tamamının haklarını elde etti. Anlaşmaya göre yayın platformu, Conan‘ın hem animasyon hem de canlı aksiyon olarak daha fazla film ve dizisini geliştirebilecek.

Netflix‘in ortaya çıkan ilk Conan the Barbarian projesi canlı aksiyon dizi olacak. Yapım için senarist ve yönetmen arayışlarına başlanırken, Fredrick Malmberg ve Mark Wheeler‘ın idari yapımcılar olarak dizide görev alacaklarını biliyoruz. Netflix‘in Conan karakteri için yapacağı oyuncu tercihi ise şimdiden merak konusu oldu.

Barbar Conan beyazperdede 1982 yapımı Conan the Barbarian ve 1984‘te gelen devam filmi Conan the Destroyer‘da Arnold Schwarzenegger tarafından canlandırılırken, rolü 2011 yılında çıkan Conan the Barbarian yeniden yapım filminde Jason Momoa devralmıştı. Conan the Adventurer ve Conan and the Young Warriors çizgi film serileri 1992-94 yıllarında yayınlanmış, son olarak iki yıl önce Amazon bir Conan dizisi duyurmasına karşın projenin devamı gelmemişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.