Dizi Haberleri

Masters of the Universe: Revelation’ın 2. Sezonundan İlk Sürpriz Kaçıran Geldi

He-Man and the Masters of the Universe (He-Man ve Kainatın Hakimleri) efsanesi, Netflix‘in Masters of the Universe: Revelation animasyon serisiyle yıllar sonra karşımıza çıkmıştı. 23 Temmuz‘da çıkan ilk sezonu yutan hayranlar tarafından ikinci sezonu sabırsızlıkla beklenen Revelation‘ın yeni bölümleri için çok sağlam kaynaktan SPOILER açıklandı.

Masters of the Universe Revelation animasyon dizisinin yaratıcısı Kevin Smith, sosyal medyadan bir soruya yanıt verirken, serinin ikinci sezonu için sürpriz kaçıran bir bilgi paylaştı. İkinci sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Smith, Bear McCreary‘nin 10. bölüm için canlı orkestra kaydını yeni bitirdiğini, 8. bölümün ses çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Revelation 2‘nin neredeyse bitmek üzere olduğunu da belirten Kevin Smith, sürpriz kaçıran olarak da, He-Man ve SkeleGod savaşlarının acımasız olacağını açıkladı.

1980’lerin orijinal serisi Masters of the Universe‘ten uyarlanan Revelation; He-Man, Teala, Orko ve Cringer gibi karakterleri yıllar sonra yeniden ekrana taşıdı.

Kevin Smith‘in geliştirdiği serinin seslendirme kadrosunda birbirinden ünlü isimler bulunuyor: Sarah Michelle Gellar (Teela / Man-At-Arms), Lena Headey (Evil-Lyn / Majestra), Diedrich Bader (Kral Randor), Alicia Silverstone (Kraliçe Marlena), Chris Wood (Prens Adam / He-Man), Liam Cunningham (Duncan / Man-At-Arms), Kevin Conroy (Mer-Man), Henry Rollins (Tri-Klops), Jason Mewes (Stinkor), Justin Long (Roboto), Tony Todd (Scare Glow), Phil LaMarr (He-Ro) ve Mark Hamill (Skeletor).

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.