Dizi Haberleri

Marilyn Manson, American Gods 3. Sezon Kadrosuna Katıldı!

Üçüncü sezonu ile izleyicilerle tekrar buluşmaya hazırlanan STARZ uyarlaması American Gods’dan şaşırtıcı ve heyecanlandırıcı bir haber geldi. Dizinin üçüncü sezon kadrosuna, ikonik müzisyen Marilyn Manson’ın katıldığı duyuruldu!

The New Pope ve Sons of Anarchy gibi başarılı, izleyicinin beğenisini kazanmış dizilerdeki rolleri ile televizyon ekranlarında boy göstermeye alışkın olan Manson, American Gods’da dört bölümlük bir misafir oyuncu olarak yer alacak. Kendisine oldukça yakışacak bir rol üstlenecek olan Manson, Blood Death adlı bir Viking metal grubunun solisti, vahşi müzisyen Johan Wengren’i canlandıracak. Tahmin edersiniz ki bu grup da karşımıza, Mr. Wednesday’in güç kaynaklarından biri olarak çıkacak. Dizinin yapımcılarından Chic Eglee’nin konu hakkında verdiği demeçe göre Manson’ın karakteri bir hayli “rahatsız edici, orijinal ve kendine has bir şekilde eğlendirici” olacak.

Şuan için American Gods üçüncü sezonunun ekranlara kesin dönüş tarihini bilmiyoruz fakat 2020’nin son çeyreği, iyi bir tahmin gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.