Sinema Haberleri

Tom Holland’ın Başrolünde Oynadığı Uncharted Filminden İlk Kare

Naughty Dog‘un geliştirdiği popüler video oyun serisinden uyarlanan Uncharted filminin çekimlerine başlandı. Yapımdan ilk fotoğraf başrolü üstlenen Tom Holland‘dan geldi.

Yıllar içinde 6 yönetmen, 5 vizyon tarihi, bir dizi senaryo ve aktör değiştiren Uncharted filminin seti nihayet kuruldu. Ruben Fleischer yönetmenliğinde çekimlerine başlanan filmde Nathan Drake‘i canlandıran Tom Holland, karakteriyle ilk fotoğrafını, “Tanıştığımıza memnun oldum, ben Nate” notuyla sosyal medyada paylaştı.

Oyun serisinde Nathan Drake‘i seslendiren Nolan North da seti ziyaret ederek birkaç fotoğraf yayınladı. North, Tom Holland ile sohbet ettiği fotoğrafı da yayınlarken, “Aynaya bakmak gibi! Tom Holland’ın Drake efsanesini sürdürmesinden gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Sony‘nin gösterim tarihini son olarak 16 Temmuz 2021 olarak belirlediği Uncharted filminde ana karakterlerden Victor Sullivan‘ı Mark Wahlberg oynayacak. Kadroda ayrıca Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Sophia Ali ve Patricia Meeden bulunuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.