Sinema Haberleri

James Cameron, Avatar 4 ve Avatar 5’i Yönetemeyebilir! İşte Nedeni…

Yarattığı Avatar efsanesinin devam filmi The Way of Water için on yıldan fazla zamandır çalışan James Cameron, Avatar 2 ve Avatar 3 yapımlarını yönetecek. Ama iş Avatar 4 ve Avatar 5‘e gelince durum değişebilir. Tecrübeli yönetmen, aklındaki diğer projeler için bu iki filmi başka bir isme devredebileceğinin sinyalini verdi.

Empire dergisine konuşan James Cameron, “Avatar filmleri her şeyi tüketen türden. Geliştirmekte olduğum, heyecan verici başka şeyler de var. Bir zaman sonra, bu üçten sonra mı yoksa dörtten sonra mı bilmiyorum, görevi devralacağına güvendiğim bir yönetmene devretmek isteyeceğimi düşünüyorum. Böylece ben de ilgilendiğim başka şeyleri yapabilirim. Belki de olmaz. Bilmiyorum” dedi.

James Cameron daha önce Alita: Battle Angel filminin çekimini Robert Rodriguez‘e devretmiş ve ortaya başarılı bir yapım çıkmıştı. Rodriguez, Cameron‘ın gerçekten güvendiği bir yönetmen ama Avatar serisini başka bir isme de emanet edebilir tabii.

Öte yandan röportajda Avatar The Way of Water‘ın devam filmi için heyecanını da dile getiren Cameron sözlerini, “Aile hakkında, sürdürülebilirlik hakkında, iklim hakkında, doğal dünya hakkında, gerçek hayatta ve sinema hayatımda benim için önemli olan temalar hakkında söylemem gereken her şeyi burada söyleyebilirim. Gittikçe daha da heyecanlanıyorum. Dördüncü filmi umarım başarırım. Piyasa koşullarına bağlı. Kutuda üç tane var, bu yüzden ne olursa olsun dışarı çıkıyor. Umarım dört ve beşi yaparız çünkü sonuçta bu büyük bir hikaye.” diye sürdürdü.

İlk filmden 10 yıl kadar sonrasında geçen Avatar: The Way of Water filmi 14 Aralık 2022 tarihinde gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.