Dizi Haberleri

Invincible Gösteriş Yaptı: Fragman, Özel Bölüm, Yayın Tarihi ve Oyun Duyuruları…

Invincible ikinci sezonundan bir fragman paylaştı. Prime Video’ya girip izleyebileceğimiz özel bir bölüm yayınladılar. Yeni sezonun 3 Kasım‘da başlayacağını söyleyip iki de oyun duyurusu yaptılar. Vay be…

Hazırsanız tüm duyuruları ayrı başlıklarda özetleyelim:

Invincible İkinci ve Üçüncü Sezon Duyuruları

İkinci sezon için çok bekledik. Neyse ki o gün geldi ve yeni bölümlerin çıkış tarihini öğrendik. Ancak bu ikinci sezon için tarih bekleme devri bitti demek değil. Zira sezonu iki kısma ayırarak yayınlayacaklarmış. 4 bölümden oluşan ilk kısım 3 Kasım’da başlıyor. Her hafta bir bölüm yayınlıyorlar. Böylece ilk kısmın tüm bölümleri 24 Kasım’da Prime Video’da olacak.

İkinci sezonun ikinci kısmı için ne yazık ki 2024’ü beklememiz gerekecek.

Sezonun kısa tanıtım fragmanını da bizlerle paylaştılar. Aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

İki kısım arasında böyle bir ara vermiş olmalarının üstünü Invincible ekibi güzel bir bahaneyle örtüyor. Bize ikinci sezonun dördüncü bölümünden sonra toparlanmak için zaman tanıyacaklarını söylüyorlar. “Derin bir nefes alın, gidin ailenize sarılın ve bu bölümde gördükleriniz üzerine biraz düşünün” diyorlar.

Seslendirme kadrosu Mark Hamill, Steven Yeun, Sandra Oh, Seth Rogen, Walton Goggins, Zachary Quinto ve Clancy Brown gibi isimleri yeniden ağırlıyor. Ve merak edilen sorunun cevabı: J.K. Simmons da geri dönüyor. Üstelik diziye ilk kez dahil ettikleri bazı isimleri de açıkladılar. O kadar çoklar ki bunlar, hepsini sayamam şimdi. Fakat Deadpool 2’nin Sıradan İnsan Peter’ı Rob Delaney var. mesela Better Call Saul’un Kim’i Rhea Seehorn var. Black Panther’in 3 Emmy Ödülü kazanmış oyuncusu Sterling K. Brown da var. Arcane’in Jinx’i Ella Purnell ve Looney Tunes’un sesi Eric Bauza‘nın isimlerini görüyoruz. Samurai Jack’in sesi Phil LaMarr‘ı da unutmayalım. Sonic’in sesi Ben Schwartz da listede tabii ki. Ondan sonracığıma…

Uzun lafın kısası, çok isim var. Bu kişileri bir kez bulmuşken de bırakmamışlar. Üçüncü sezonun da tüm seslendirmesini kaydetmişler. Dolayısıyla üçüncü sezon için çok beklememiz gerekmeyeceğini tekrarladılar.

Atom Eve Özel Bölümü Yayınlandı

Atom Eve’in hikayesini anlatan özel bir bölümü de çoktan yayınladılar. Prime Video’ya girip izleyebiliyoruz. Tam şu an girin bakın mesela, orada.

Bölüm ikinci sezonun ikinci bölümü gibi yayınlanmış. Fakat aslında bir öncül hikaye anlatıyor. Atom Eve’in güçlerini ilk fark ediş anı ve ailesiyle yüzleşmesi gibi konuları işliyor. Öyle kısa da değil, 56 dakikalık bir bölüm.

Bu vesileyle Atom Eve karakterini biraz daha ön plana çıkaracaklarını da gösteriyorlar aslında. Zaten bu duyurunun hemen ardından bir Atom Eve oyunu duyurusu da geldi.

Atom Eve Oyunu Yakında Çıkıyor

YouTube player

Invincible Presents: Atom Eve adındaki bu oyun görsel roman türünde olacak. Çıkış tarihi henüz belli değil. Fakat Steam 7-14 Ağustos haftasında Görsel Roman İndirimleri haftası yapacak. Oyunun o indirim haftasına yetişeceğini düşünmek çok saçma olmaz bana sorarsanız.

Kim yapıyor bu oyunu derseniz Terrible Posture Games‘in geliştirdiği oyunun yayıncılığını Skybound Games üstleniyor. Steam sayfasını buradan inceleyebilirsiniz.

Tek oyunculu bu maceranın Türkçe dil desteği yok. Oyunun hikayesi de aynı özel bölüm gibi, Atom Eve’in Invincible ile tanışmadan önce yaşadıklarına dayanıyor. Duyuru fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Invincible: Guarding the Globe Oyunu da Mobil Oyun Olacak

YouTube player

Duyurdukları diğer oyun da Invincible: Guarding the Globe oldu. Ücretsiz oynanabilecek olan bu idle RPG de bir mobil oyun olacak. iOS ve Android destekli çıkacak olan oyunu kim yapıyor derseniz: Ubisoft ve Skybound Games.

Ön kayıtları şimdiden açtılar. Hatta ön kayıt yaptıranlara oyun içi içerik de hediye ediyorlarmış. Dilerseniz kaydınızı buradan yaptırabilirsiniz. Hediye listesi şöyle:

  • Burger Mart Burger
  • 2 Hero Dossiers
  • 35,000 Hero XP
  • 50,000 GDA Chips

Diğer üçü şimdilik pek bir şey ifade etmese de ilkini kaçırmak istemezsiniz bence. Leziz duruyor.

Oyundaki karakterlerin listesi de şu şekilde:

Gördüğünüz gibi fragman oyuna dair pek bir şey anlatmıyor. Hatta bir hikayesi bile yok gibi duruyor. Fakat oyunun tanıtım sayfasında oyunun çalıntı bir burger köftesiyle alakalı (?) orijinal bir hikaye anlatacağını belirtmişler. Yine de oyunun odağı hikayeden ziyade aksiyon, koleksiyon ve idare üzerinde olur muhtemelen.

Henüz bir çıkış tarihi duyurulmadı.

Duyurular şimdilik bu kadar. Ben haberi yazarken yeni bir şey duyurmadılarsa bu kadar-dı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.