Dizi Haberleri

Hunter Schafer, Blade Runner 2099 Dizisinde Başrolde

Hunter Schafer, Blade Runner 2099 dizisine başrol oyuncusu olarak katıldı. Michelle Yeoh‘nun Blade Runner 2099 kadrosunda yer aldığını zaten biliyoruz. Yeoh, kısa süre önce Avrupa’da çekimlerine başlanan Prime Video dizisinde Olwyn rolünü oynamak üzere imza attı. Şimdi ise Hunter Schafer‘ın (Euphoria) Cora rolüyle başrolde yer aldığı görülüyor. Schafer, aynı zamanda Berlin’de gösterime girecek olan bağımsız gerilim filmi Cuckoo’nun da başrol oyuncusu, ancak bu Blade Runner işi kesinlikle kariyerinde büyük bir ilerleme.

Dizinin Konusu ve Karakterler

Hunter Schafer
Hunter Schafer

Blade Runner 2099 dizisinin senaryo detayları geçtiğimiz günlerde Daniel Richtman tarafından açıklandı. Ridley Scott’ın herhangi bir yaratıcı pozisyonda yer almadığı bu yeni dizi, Los Angeles 2099’da geçiyor. Cora (Schafer), hayatı boyunca kaçak yaşamış ve çok sayıda kimliğe bürünmek zorunda kalmış bir bukalemundur. Kardeşine istikrarlı bir gelecek sağlamak için son bir kimliğe bürünür ve hayatının sonuyla yüzleşen bir Blade Runner olan Olwen (Yeoh) ile ortak olmaya zorlanır. İkili, yeniden doğmak için savaşan bir şehir için varoluşsal bir tehdit oluşturan genişleyen bir komplonun içine çekilir.

Yönetmen ve Dizi Sorumlusu

Blade Runner 2099 Dizisinin Yeni Yönetmeni Belli Oldu

Blade Runner 2099 sınırlı dizi spin-off’u kesinlikle gerçekleşiyor. Jonathan Van Tulleken kısa süre önce sınırlı dizinin yönetmeni olarak onaylandı. Silka Luisa (“Shining Girls”) ise yazar, yaratıcı ve dizi sorumlusu olarak projede yer alıyor. Tüm bunların nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyoruz.

Deadline’a göre Tulleken, Jeremy Podeswa’nın (“Game of Thrones”) yerine göreve geldi. Podeswa’nın ayrılma nedeni ise WGA ve SAG grevleri nedeniyle “zamanlama çatışması” olarak belirtildi. Tulleken, FX’in beğenilen “Shogun” dizisinin ilk iki bölümünü yönetmişti. Diğer işleri arasında “The Changeling”, “Upload”, “Trust” ve “Wonderdate” yer alıyor.

🔸 Bir Philip K. Dick Romanında Yaşadığımızın Farkında Mısınız? – FRPNET

Prime Video’da Yayınlanacak

Blade Runner 2099, Ridley Scott’ın yönetmesi beklenen diziyle aynı evrende geçecek, ancak Scott şu anda sadece baş yapımcı olarak listeleniyor. Dizinin Prime Video’da 2025’te yayınlanması bekleniyor. Bu yeni yapım, “Blade Runner” evrenine yeni bir soluk getiricek gibi görünüyor.

Hunter Schafer’ın başrolde yer aldığı bu yeni dizi, hem oyunculuk performansları hem de senaryosuyla merakla bekleniyor. Michelle Yeoh’un yanı sıra Schafer’ın performansı da izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Bu haber, Blade Runner dizisinin detayları ve karakterleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için büyük bir merak uyandırıyor. Dizi hakkındaki yeni gelişmeleri ve yayın tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kaynak: World of Reel

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.