AYBABTUDizi Haberleri

HBO, Game of Thrones Öncül Dizileri Hakkında Karar Verdi!

HBO kanalı, Game of Thrones öncül dizilerinden birini iptal etti, fakat birisi yoluna devam ediyor!

Deadline, HBO kanalının, Jane Goldman‘ın yazıp Naomi Watts‘ın başrolde yer aldığı Game of Thrones öncül dizisini iptal ettiğini iddia etti. Ana diziden binlerce yıl öncesini anlatacak olan serinin pilot bölümü çoktan çekilmişti hatta yapımın setinden sızdığı iddia edilen fotoğraflar bile ortaya çıkmıştı.

Targaryen Ailesi Yoluna Devam Ediyor

Deadline bu dizinin iptal edilmesine karşın Targaryenler’in yükselişini anlatan, Game of Thrones‘tan 300 yıl önce geçen ve senaryosu George R.R. Martin ile Ryan Condal tarafından yazılan ikinci öncül dizi projesinin yayınlanacağını duyurdu. Dizinin ismi House of the Dragon olacak.

Targaryenlar’ın Tarihini Anlatacak Yeni Game of Thrones Dizisi Geliyor

Variety, Fire & Blood kitabından esinlenen Targaryen dizisinin de iptal edileceğini ve HBO‘nun, Game of Thrones projelerinden hiçbirinin devam ettirilmesini düşünmediğini iddia etmişti ancak Naomi Watts’ın başrolünde oynayacağı dizinin iptalinin açıklanmasından saatler sonra Targeryen Hanesi’ni anlatacak House of the Dragon dizisinin yola devam ettiği duyuruldu. Dizinin ilk 10 bölümü için çekimler başlayacak.

Game of Thrones Öncül Dizisi Setinden İlk Görüntüler Sızdı

Yayınlanması planlanan dizinin pilot bölümünü Ryan Condal yazacak ve Game of Thrones için de pek çok bölüm yöneten Miguel Sapochnik, pilot bölümün yönetmenliğini yapacak.

Yeni Game of Thrones dizisinin sekiz sezonluk dizideki olaylardan 300 yıl önce yaşananları konu alacağı belirtildi. House of the Dragon (Ejderha’nın Evi) adı verilen yeni dizinin yapımcıları arasında Game of Thrones kitaplarının yazarı George R.R. Martin’in de olduğu ifade edildi.

Game of Thrones Öncül Dizisinde 100 Krallık ve Starklar Var Ama Hiç Lannister Yok

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.