Dizi Haberleri

Game of Thrones Öncül Dizisinde 100 Krallık ve Starklar Var Ama Hiç Lannister Yok

George R.R. Martin, Entertainment Weekly‘ye verdiği röportajda; The Long Night olarak adlandırdığı Game of Thrones‘un öncül dizisinden detayları paylaştı.

HBO‘nun geliştirdiği yapımdan bilgiler aktaran George R.R. Martin, hikayede kurtlarıyla birlikte Winterfell‘in Stark Hanesi üyelerinin bulunduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Starklar kesinlikle orada olacak. Açıkçası “Ak Yürüyenler” ya da kitaplarımdaki adıyla “Diğerleri” de orada olacak. Kurtlar ve mamutlar da…”

O dönemde Westeros‘un çok sayıda küçük krallığa bölünmüş olduğunu açıklayan George R.R. Martin, “Westeros‘un Yedi Krallığı‘ndan söz ediyoruz; Aegon‘un hüküm sürdüğü zamanda Yedi Krallık var. Ancak daha öncesine gidersek 9 krallık ve 12 krallık ve daha da geriye gittiğimizde 100 krallık var. İşte böyle bir çağdan bahsediyoruz” dedi.

Martin‘in diziyle ilgili ipuçları bunlarla da sınırlı kalmadı: “Lannisterlar henüz orada yok ama Casterlyler ile Casterly Kayası kesinlikle olacak; Cebelitarık Kayası gibi.”

Her bilgisiyle ayrı heyecanlandıran yeni dizi, hepimizi Starkları, kurtları, mamutları ve irili ufaklı 100 krallığıyla 5 bin yıl önceki Westeros‘a götürecek. Bakalım George R.R. Martin ve Jane Goldman‘dan daha ne sürprizler gelecek. “Wild West Westeros”un 2020‘de yayınlanması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.