Dizi Haberleri

HBO Max’in The Penguin Dizisi Salvatore Maroni’sini Buldu

Colin Farrell‘ın başrolünde olduğu, HBO Max‘in The Batman spin-off dizisi The Penguin‘in kadrosuna Clancy Brown katıldı. Brown, Batman‘in düşmanlarından Salvatore Maroni‘yi canlandıracak.

Dexter: New Blood‘dan Clancy Brown, Warner Bros Television ve DC Studios ortak yapımı The Penguin dizisinde Salvatore Maroni olarak karşımıza çıkacak. Sekiz bölümlük dizi, Matt Reeves‘in The Batman ile başladığı Batman suç destanını devam ettirecek ve filmde Colin Farrell‘ın canlandırdığı The Penguin karakterine odaklanacak.

DC Comics tarafından yayınlanan Batman çizgi romanlarında yer alan Salvatore Maroni, Gotham City‘de güçlü bir mafya babası ve gangster. Batman‘in azılı düşmanlarından olan Maroni aynı zamanda Harvey Dent‘in yüzüne asit fırlatarak onu Two-Face‘e dönüştüren karakter olarak da biliniyor.

İlgili Makaleler

Diziye dönecek olursak, Farrell ve Brown‘a The Penguin‘de; Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo ve Deirdre O’Connell eşlik edecek. Dizinin yürütücü yapımcılığını Matt Reeves, Dylan Clark ve Colin Farrell üstleniyor. Senarist ve Dizi Sorumlusu Lauren LeFranc olurken, yapım ilk üç bölümü yöneten Craig Zobel ve Bill Carraro‘ya emanet edildi.

Bob Kane ve Bill Finger tarafından DC için yaratılan çizgi roman karakterlerine dayanan The Penguin; Oswald Cobblepot‘un bir Gotham gangsterine dönüşümünü anlatacak. Seri Reeves, Warner Bros Television, 6th & Idaho Productions ve Dylan Clark Productions tarafından geliştiriliyor ve 2023‘te yayınlanması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.