Dizi Haberleri

Hawkeye Dizisinin Yeni Oyuncusu, İkonik Karakteri İçin Sessizliğini Bozdu

Marvel‘ın Hawkeye dizisinin yayınlanan son bölümü sürpriz bir sahneyle son buldu. Dikkat büyük SPOILER’lı haberimize başlıyoruz.

Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld‘ın Clint Barton ve Kate Bishop karakterleri ile başrolde yer aldığı Hawkeye dizisinin 5. bölümünde, bildiğimiz şekliyle Marvel Sinematik Evreni‘ni değiştiren bir sürprizle son buldu.

Son sahnede Kate Bishop, annesinin Clint Barton‘ın The Kingpin olarak tanımladığı, Maya Lopez‘in gizemli ‘amcası’ ile çalıştığını doğrulayan bir görüntü aldı. Bölümün yayınlanmasının ardından, Netflix‘in Daredevil dizisinde Kingpin‘i canlandıran Vincent D’Onofrio‘nun Hawkeye‘da karakterine döndüğü iddia edilmişti.

https://twitter.com/vincentdonofrio/status/1471219890329505793

Sessizliğini bozan D’Onofrio, Twitter’dan yaptığı paylaşımla bu söylentileri doğruladı. The Kingpin gölgeli dizi görselini yayınlayan Vincent D’Onofrio, “Ben küçük bir çocukken…” notunu düştü. D’Onofrio 17 Kasım’da yaptığı paylaşımda, “Bu eğlenceli olacak. Marvel dizilerini seviyorum.” diyerek akılları karıştırmıştı.

https://twitter.com/vincentdonofrio/status/1461044979954978816

Öte yandan ilk sezonun 5 bölümü Disney+‘ta yayınlanan Hawkeye dizisinin 6. ve sezon finali 22 Aralık 2021‘de yayınlanacak. The Boss adlı bölümün fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.