Dizi Haberleri

Game of Thrones Oyuncusu Rosabell Laurenti Sellers, Willow’un Devam Dizisine Katıldı

Game of Thrones‘un oyuncularından Rosabell Laurenti Sellers, Lucasfilm ve Disney+‘ın Willow devam dizisi kadrosuna dahil oldu.

Rosabell Laurenti Sellers, Willow devam serisinde rolüne geri dönen Warwick Davis ile kamera karşısına geçecek. Dizinin kadrosunda ayrıca; Erin Kellyman (Solo: A Star Wars Story, The Falcon and the Winter Soldier), Ellie Bamber (Nocturnal Animals), Ruby Cruz (Mare of Easttown), Tony Revolori (The Grand Budapest Hotel), Dempsey Bryk (The Birch), ve Talisa Garcia (Serve and Protect, Baptiste) bulunuyor.

Willow dizisi; Ron Howard‘ın 1988 yapımı filmindeki olaylardan sonrasında geçecek ve Willow Ufgood‘u yeniden ağırlarken, peri kraliçeleri ile iki başlı Eborsisk canavarlarının büyülü diyarına yepyeni karakterleri ekleyecek.

Willow dizisinin hikayesi, kaçırılan bir prensi kurtarmak için yola çıkan bir grubun macerasına odaklanıyor. Grubun üyeleri arasında, geçmişi Willow‘u andıran Dove (Bamber) bulunuyor. Dove, yolculuğa çıkarken ‘seçilmiş kişi’ olduğunu kanıtlayan mütevazı bir mutfak hizmetçisi. Ona ikiz kardeşi kaçırılan prenses Kit (Cruz) de katılıyor. Ki kendisi lider olmak için doğmuş geleceğin kraliçesi. Kellyman ise Kit‘in en iyi arkadaşı da olan hizmetçi Jade‘i oynuyor. Ve Jade krallıktaki en iyi genç savaşçı olma yolunda ilerliyor.

Grupta ayrıca Val Kilmer‘ın Madmartigan‘ını diziye yansıtan bir karakter de yer alacak. Bir hırsız ve yalancı olarak tanımlanan bu karakter hapisten çıkmak karşılığında gruba dahil oluyor ve Bryk tarafından canlandırılıyor. Rosabell Laurenti Sellers‘ın ise, keskin bir zekaya sahip becerikli bir karakteri oynayacağı söyleniyor.

Solo: A Star Wars Story‘nin senaristi Jonathan Kasdan‘ın pilot bölümünü yazdığı Willow dizisinin sorumlusu Arrow‘dan Wendy Mericle oldu. Kılıçlar, büyücülük, mitler ve canavarlar çağında geçen epik fantastik maceranın bu yıl içerisinde ekrana gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda Lucasfilm, ‘Willow’ Warwick Davis ile yeni ekibin tanışma videosunu paylaşmıştı:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.