Dizi Haberleri

Fallout Set Fotoğrafları Red Rocket Benzin İstasyonunu Karşımıza Getirdi

Amazon Prime Video için geliştirilen canlı aksiyon Fallout dizisinin setinden yeni fotoğraflar geldi. Bu kareler, ilk kez Fallout 3‘te ortaya çıkan ikonik Red Rocket benzin istasyonunu gözler önüne seriyor.

Fallout dizi red rocket

Reddit‘te paylaşılan set fotoğrafları, Fallout dizi ekibinin New York‘un Nyack bölgesindeki bir benzin istasyonunu Red Rocket benzin istasyonuna dönüştürdüğünü ortaya çıkardı. Ancak, Red Rocket işareti ve yapının üzerindeki gerçek kırmızı roket gemisi eksik olduğundan, canlı aksiyon dizi setinin fotoğraflar çekildiğinde henüz bitmediği anlaşılıyor.

İlginçtir ki; aynı benzin istasyonu, başka yapımların özellikle de Keanu Reeves‘in oynadığı ilk John Wick filminin çekimlerinde de kullanıldı.

İlgili Makaleler

Red Rocket, Bethesda‘nın yarattığı Fallout video oyunu evreninde, kanopilerinin ayırt edici şekli sayesinde yerleri kolayca belirlenebilen bir benzin istasyonu zinciri. Benzin istasyonu zinciri, Capital Wasteland‘de geçen 2008 oyunu Fallout 3‘te hayranlara tanıtıldı.

Daha önce gelen set videosu ise Fallout 3, Fallout 4 ve Fallout 76‘da görünen bir süpermarket zinciri olan Super Duper-Mart‘ı gösteriyordu.

YouTube player

Öte yandan Bethesda Game Studios Başkanı Todd Howard‘a göre; Amazon Prime Video‘nun Fallout serisi mevcut video oyunlarından herhangi birinin hikayesini uyarlamayacak, bunun yerine aynı evrende geçen yepyeni bir hikaye anlatacak.

Westworld yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy‘un yapımcılığındaki Fallout canlı aksiyon dizisinin sorumluları Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner oldu. Oyuncu kadrosunda Walton Goggins, Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones ve Aaron Moten‘ın yer aldığı seri bu yıl yayınlanacak ancak tam tarihi henüz açıklanmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.