AYBABTUDizi HaberleriVideo Galeri

Fallout Fragmanı Yayınlandı! İlk Fragman Beğeni Kazandı

Fallout fragmanı sonunda yayınlandı! Prime Video’nun merakla beklenen Fallout video oyunu serisinin canlı aksiyon uyarlaması için yayınlanan ilk fragman, izleyicilere çorak topraklarda heyecan verici bir maceraya davet sunuyor. Diziyi izlemek için heyecanlı olan oyun hayranları, fragmanın ortaya koyduğu atmosferle büyülenecek gibi görünüyor.

Lucy’nin Hikayesi

Ella Purnell – Lucy

Fallout fragmanı, Vault 33‘te doğup büyüyen ve çorak toprakları hiç görmemiş olan Lucy karakteri etrafında dönüyor. Ella Purnell‘in canlandırdığı Lucy, çıkış yaparak dış dünyayı keşfetmeye karar veriyor. Bu, dizi boyunca izleyicileri sürükleyici bir yolculuğa taşıyacak ana olay örgüsünü oluşturuyor.

Ana Karakterler

Lucy dışında, dizideki diğer ana karakterlere de bir göz atıyoruz. Brotherhood of Steel fraksiyonunun bir üyesi olan Maximus‘u Aaron Moten‘in canlandıracağını görüyoruz. Ayrıca, nükleer bombalardan önce hayatta kalmayı başaran ve ikonik bir ödül avcısı olan The Ghoul karakterini Walton Goggins canlandırıyor.

YouTube player
Dilerseniz Twitter’dan da izleyebilirsiniz

Dünya ve Hikaye Çizgileri

Jonathan Nolan, dizi sorumlusu olarak Fallout’un hikayesini anlatırken, bombalardan önceki ve sonraki Amerika’nın detaylı bir şekilde keşfedileceğini belirtiyor. Nolan, oyunlardaki Amerika’nın, Watergate, Vietnam ve Woodstock gibi olayları içermeyen istisnai bir versiyonu olduğunu açıklıyor. Bu, dizinin Amerika’nın karmaşık ve suç dolu geçmişine odaklanacağını gösteriyor.

🔸 Fallout evreni hakkında detaylı bilgi

Brotherhood of Steel ve Belirsizlik

Dizide, kendi kendini tayin eden paramiliter bir grup olan Brotherhood of Steel‘e odaklanılacak. Ancak, Nolan bu grup hakkında belirsizlik yaratmayı amaçladıklarını belirtiyor. Brotherhood of Steel’in iyi mi yoksa kötü mü olduğunu izleyicinin keşfedeceğini söylüyor.

Fallout, 12 Nisan 2024 tarihinde Prime Video’da yayınlanacak. Oyunun atmosferini sevenler, bu tarihi heyecanla bekliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.