AYBABTUDizi Haberleri

Dune Evreni, The Sisterhood’dan Sonra Yeni Bir Diziyle Daha Genişliyor

Frank Herbert‘in bilimkurgu serisi Dune‘dan bir proje daha geliyor, hem de yazarın oğlundan…

Denis Villeneuve‘nin ünlü oyuncularla tıka basa doldurduğu kadrosuyla yeniden beyazperdeye getirmeye hazırlandığı Dune filmine, The Bene Genesit oluşumunun detaylarına ineceğimiz The Sisterhood dizisi eklenmişti ki, aynı evrende geçen yeni bir proje daha çıktı karşımıza. Dune evrenini daha da genişletmesi beklenen dizi, klasik bilimkurgu yapıtının yaratacısı Frank Herbert‘ın yazar oğlu Brian Herbert tarafından açıklandı.

Villeneuve, Dune Evrenini Bırakmıyor – Dune: The Sisterhood ile Bene Gesserit Dünyası Diziye Uyarlanacak

Haberi Twitter‘dan paylaşan yazar Brian Herbert, yeni projesiyle birlikte film ve oyun uyarlamalarından da bahsetti: “Yeni bir Dune serisi anlaşmasını az önce imzaladım. Resmi açıklama yakında yapılacak. Dune filminin çekimleri de iyi gidiyor. Ayrıca yeni bir masaüstü oyun geliştiriliyor ve bir de dijital oyun üzerinde çalışılıyor.”

Hemen her mecrada son sürat Arrakis‘e doğru çekiliyoruz anladığınız üzere… Dune hayranları, film ve diziyi takip eden farklı projelerle önümüzdeki yıllarda altın çağını yaşayacak: Dune filmi 20 Kasım 2020‘de, The Sisterhood dizisi de yine 2020‘de karşımıza gelecek. Umarız Brian Herbert’ın duyurduğu yeni dizi ve geliştirilen oyunların da detaylarını yakında öğreniriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.