Dizi Haberleri

Doctor Who’nun 13. Sezon Çekimleri Başladı

BBC tarafından yapılan duyuruda, yeni Doctor Who sezonunun çekimlerine özel karantina kurallarına uyularak başlandığını açıklandı.

COVID-19 salgını yüzünden çekimleri geciken Doctor Who’nun 13. Sezonuna, 2 Kasım itibariyle başlandığı duyuruldu. Yapımcı ekip özel karantina kurallarına uyarak çekimlere başladığını belirtiyor. Öte yandan 13. sezon, 11 bölüm yerine 8 bölümden oluşacak.

Konu hakkında açıklama yapan BBC yetkilileri, salgın yüzünden ekibi tehlikeye atmak istemediklerini belirtiyor. Dizinin üstlenici yapımcısı Chris Chibnall şunları söyledi,

“Bu garip dönemde, Doctor Who yapım ekibi, şovu tekrar prodüksiyona sokmak için imkansızı başardı. Seriyi yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Doctor Who’yu yapmanın karmaşıklığı ve COVID-19 protokolleri düşünüldüğünde her bölümü çekmemiz biraz daha uzun sürecek. Ama emin olun, Doctor Who beklediğiniz hırz, mizah, eğlence ve korkular sağlam bir şekilde yerinde olacak. Dünya’daki herkes için zorlu bir dönem fakat Doctor meydan okumalardan asla kaçınmaz.”

Dizinin sıradaki bölümünün isminin Revolution of the Daleks olduğu ve yıl sonuna doğru, yani özel yılbaşı bölümü olarak BBC America üzerinden yayınlanacağı açıklandı. 13. Doktor olarak görev yapan Jodie Whittaker yine başrol olacakl.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.