Dizi Haberleri

Apple’ın Vakıf Dizisi Uyarlamasına Beş Oyuncu Katıldı

Isaac Asimov‘un bilimkurgu edebiyatına damgasını vuran Vakıf (Foundation) serisinden uyarlanan dizinin kadrosu şekillendi. Apple TV Plus için geliştirilen yapıma beş oyuncu dahil oldu.

Variety, Lee Pace (Galaksi İmparatoru Brother Day) ve Jared Harris‘in (Hari Seldon) rol alacağını daha önce duyurduğumuz Vakıf dizisi kadrosuna; Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann ve Cassian Bilton‘ın katıldığını yazdı.

Colin Farell‘lı Voyagers filminde oynayan Lou Llobell, fazla gelişmemiş bir gezegenden olan bir matematik dahisini canlandıracak. “Les Misérables” adlı mini dizide ve “Fighting With My Family” filminde boy gösteren Leah Harvey, uzak bir gezegenin koruyucusu olan Salvor rolünde. “The Birdcatcher” filminden Laura Birn, Galaksi İmparatoru‘nun Baş Veziri Demerzel karakteriyle kamera karşısına geçecek. Netflix‘in “Sense8” dizisinin yıldızı Terrence Mann, “Brother Dusk” rolünü üstleniyor. İlk televizyon deneyimini yaşayacak olan Cassian Bilton ise “Brother Dawn” karakteriyle kadroya eklendi.

Vakıf Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu

David S. Goyer‘in Showrunnerlığını üstlendiği Vakıf dizisinin yapımcılığını Josh Friedman, Robyn Asimov, Skydance Television’dan David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross üstleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.