Dizi Haberleri

Vakıf Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Lee Pace ve Jared Harris, Isaac Asimov‘un bilimkurgu destanından uyarlanan Vakıf (Foundation) dizisinde başrol oynayacak.

Variety‘de yer alan habere göre; Apple tarafından geliştirilen bilimkurgu dizisinde Jared Harris, imparatorluğun sonunu tahmin eden matematik dahisi Hari Seldon‘ı canlandıracak. HBO’nun “Chernobyl” ve AMC’nin “Mad Men” dizilerindeki rolleri ile iki kez Amy ödüllerine aday gösterilen Jared Harris; “Carnival Row”, “The Terror” ve “The Crown” dizilerinin yanı sıra “The Curious Case of Benjamin Button”, “Lincoln” ve “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” filmlerinde rol aldı. Harris‘in adı Spider-Man evreninde geçen Morbius‘un kadrosunda da geçiyor.

Lee Pace (Brother Day), Jared Harris (Hari Seldon)

Vakıf serisinin uyarlamasında diğer başrole seçilen Lee Pace ise Galaksi İmparatoru Brother Day olarak kamera karşısına geçecek. AMC‘nin “Halt and Catch Fire” ve ABC‘nin “Pushing Daisies” dizilerinde rol alan Lee Pace, Venedik Film Festivali‘nin kapanış filmi olan ve Toronto Uluslararası Film Festivali‘nde de gösterimi yapılan “Driven” filminde John DeLorean karakterini canlandırdı. Ronan rolü ile Marvel filmleri “Guardians of the Galaxy” ve “Captain Marvel”da da kamera karşısına geçen Pace, “The Fall,” “The Hobbit” serisi ve “A Single Man” filmlerinde rol aldı.

David. S. Goyer‘in Showrunner ve yürütücü yapımcı olarak başa geçtiği Vakıf (Foundation) dizisi Apple‘ın yayın platformu Apple TV Plus‘ta yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.