Dizi Haberleri

American Gods’ın Üçüncü Sezonunda Üç Yeni Karakter Göreceğiz

American Gods‘ın ikinci sezonu, seyirciler arasında memnuniyet açısından tartışmalı bir şekilde sonlamış olsa da dizi, arkasında bakmadan yoluna devam ediyor. Wednesday ve Shadow’un, işlerin hiç de göründüğü kadar huzurlu olmadığı Lakeside’daki macerasını izleyeceğimiz üçüncü sezonda, kadroya birbirinden ilginç üç yeni isim katılacak.

Yeni sezona katılacak en ilginç isim, şüphesiz ki Danny Trejo. Trejo, küreselleşmenin insan vücuduna bürünmüş hali olan Mr. World’ün suretlerinden birini canlandıracak. Ayrıca, Mr. World’ün bir başka yüzü olan Ms. World’ü de Dominique Jackson ekranlara taşıyacak. Rolde ilk olarak izlediğimiz Crispin Glover da Mr. World olarak karşımıza çıkmaya devam edecek.

Yeni üçlünün ikinci ismi ise kitabı okuyanların hiç de hoş olmayan anılarla hatırlayacağı, Lakeside’nin gayriresmi belediye başkanı Hinzelmann. Hinzelmann rolünü, Julia Sweeney üstlenecek.

Üçlümüzün son ismi de Yoruba inancına göre insanlara, yaşamın yollarını göstermek adına tanrılar tarafından yollanan bir Orisha’yı canlandıracak, rapçi Wale.

Görünüşe göre dizi, bir yandan izleyicilerin heyecanını yeniden fitillemek, bir yandan da senaryoyu taze tutmak için elinden geleni yapıyor. Umarız üçüncü sezonda bu yenilikler, izleyiciyi memnun edebilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.