Dizi Haberleri

Amazon’dan Conan The Barbarian Dizisi

Amazon, fantazya klasiklerini ekranlara taşımaya devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi dizisinden sonra şimdi de Conan The Barbarian‘ı ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Habere göre Amazon, Robert E. Howard‘ın kitabının temel alınacağı Conan dizisi üzerinde çalışıyor. Projenin başında Colony‘nin yaratıcılarından Ryan Condal, Game of Thrones yönetmenlerinden Miguel Sapochnik ile Fargo ve The Handmaid’s Tale‘in yapımcılarından Warren Littlefield bulunuyor. Fredrik Malmberg ve Mark Wheeler da yapımcılar arasında…

Robert E. Howard tarafından yaratılan Conan The Barbarian bir diğer adıyla Kimmeryalı Conan karakterinin maceraları 1932 yılında Weird Tales dergisinde yayınlanmaya başladı. 1980’lerde beyazperdeye aktarılan iki filmde de ilkel çağların yenilmez sanatçısını Arnold Schwarzenegger canlandırdı. 2011 yılında başka bir yapımda karşımıza Conan olarak çıkan aktör Jason Momoa oldu. Bir dönem Arnold Schwarzenegger’ın Conan Efsanesi adlı bir filmde rol alacağı düşünülse de proje sonuçlanmadı.

 

Condal’ın tasarlayıp yazacağı Conan The Barbarian serisinin, klasik karakterin edebi köklerine dönüşü niteliğinde olacağı belirtiliyor. Karakteri kimin oynayacağı en büyük merak konusu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.