Çizgi Roman Haberleri

Paralel Evren’de Yıldıray Çınar Yeni Batman Çizgi Romanını İmzalıyor

paralel-evren-batman

Paralel Evren çizgi roman mağazası, Türkiye’de bir ilke imza atarak Batman’in ilk sayısı için sadece Paralel Evren’e özel bir varyant kapak hazırladı.

Bu varyant kapağı da ülkemizin önde gelen çizgi roman çizerlerinden, DC Comics ve Marvel gibi çizgi roman devlerine de çizimler yapan Yıldıray Çınar yaptı.

Şimdi Paralel Evren, bu harika varyant kapağı taçlandırmak için Yıldıray Çınar imza günü düzenliyor.

Paralel Evren’in açıklaması şöyle;

paralel-evren-batman-yildiray-cinarParalel Evren çizgi roman dükkânı olarak Türk çizgi roman okurları için bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya’da ve ABD’de olağanüstü bir heyecan yaratan, DC Evreni’ndeki ana serilerin yeniden 1. sayıdan başlayacağı “REBIRTH” etkinliği kapsamında yayınlanacak olan BATMAN #1, DC Comics’le yaptığımız işbirliği sonucunda sınırlı sayıda basılan “Paralel Evren Özel Koleksiyon Kapağı“yla Türk okuyucusuyla buluşacak.

DC Comics tarafından basılıp dükkânımıza yollanacak ve İngilizce olacağı için sadece Türkiye’de değil tüm dünyada koleksiyon değeri taşıyacak bu ortaklığı bizim için daha da gurur verici kılan şeyse bambaşka: “REBIRTH” etkinliğinin en önemli koleksiyon parçalarından olacak BATMAN #1’in Paralel Evren özel sayısı bizden birine emanet. Gerçek bir profesyonel ve çizgi roman ustası olduğunu son yıllarda MARVEL ve DC için çizdiği ADVENTURES OF SUPERMAN, SUPERIOR IRON MAN, LEGENDS OF TOMORROW gibi serilerle kanıtlamış olan sevgili dostumuz Yıldıray ÇINAR bizi kırmadı ve BATMAN #1 için bize, ağzımızı açık bırakan muhteşem bir kapak çizdi.

Batman #1’in Amerika’daki yayın tarihi olarak açıklanan 15 Haziran Çarşamba günü mağazamızda satışa çıkanbu özel sayıyı aynı zamanda internet sitemiz üzerinden de temin edebilirsiniz. Ayrıca bu ilki çizgi roman severlerle birlikte kutlamak için 26 Haziran Pazar günü gerçekleştireceğimiz Yıldıray ÇINAR imza gününde sizi de görmekten mutluluk duyarız.

İmza günü detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.