Dizi Haberleri

The Mandalorian’ın 4. Sezonu Sorularımıza Cevap Verecek

The Mandalorian’da, serinin kötü karakteri Moff Gideon‘u canlandıran Giancarlo Esposito‘ya göre kafamızdaki bir çok sorunun cevabı ancak dördüncü sezonda cevaplanabilecek.

Star Wars evrenine yeni bir soluk getirdiği tartışılmaz bir gerçek olan The Mandalorian, ikinci sezonuyla önümüzdeki ay kaldığı yerden devam edecek. Bir hafta öncesinde serinin ikinci sezonunun tanıtım fragmanı izlemiştik. Fragmanda bahsi geçen Jedi kelimesi bile bizleri çok heyecanlandırdı.

Dizinin geleceği hakkında Disney tarafından çok fazla açıklama yapılmıyor. Yapımcı Jon Favreau da yapım hakkında ketum davranmakta kararlı. Daha ilk sezon yayınlanmadan önce ikinci sezonun onayı gelmişti. Şu aralarda da henüz resmiyete kavuşmasa da üçüncü sezonun taslak çalışmaları devam ediyor. Anlaşılan masada bir de dördüncü sezon var.

People dergisine röportaj veren Giancarlo Esposito, dizinin geleceği hakkında bazı noktalara parmak bastı. Ünlü oyuncunun verdiği röportajın şu kısmı oldukça önemli:

“Dizinin ikinci sezonu oldukça ilginç olacak çünkü The Child’ın gücünü ve gerçekte ne anlama geldiğini öğrenmeye başlayacaksınız. Ayrıca Moff Gideon’un sahip olduğu Darksaber’ın kökenleriyle birlikte The Clone Wars ve buna bağlı diğer serilerle alakalı noktalara değinilecek. Star Wars tarihinde nasıl önemli bir yeri olduğunu anlayacaksınız. Devasa bir evrende yaşıyoruz ve keşfedilecek daha çok şey var. Bu yüzden şovun, 3. ve 4. sezonunda daha fazla derinlik ve genişlik için zemin hazırlanmış olacak. Bu noktada gerçek cevapları almaya başlayacaksınız.”

Emin ellere emanet edilmiş The Mandalorian, kaç sezon sürerse sürsün bizlere heyecanlı ve tutkulu hikayeler anlatacağı kesin. Markanın değerini tekrar yükselten The Mandalorian’ın ikinci sezonu 30 Ekim tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanacak.

Şu Disney+ artık ülkemize gelse de rahat rahat izleyebilsek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.