Çizgi Roman Haberleri

Marvel’dan Yepyeni Seri – The Original Sin

original-sin-banner

Marvel yepyeni bir seri ile yaza bomba gibi girmeye hazırlanıyor!

Bu haberi daha önce yapmak istedik ancak serinin detayları iyice belli olmadan boş bir haber yayınlamak da istemedik. Evet, yeni serimizin adı The Original Sin ve bugün ilk sayısı çıkıyor. Seriyle ilgili ilk video fragman hazırlandı bile! Videoyu haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Serinin ismi çoğunuza tanıdık gelecektir. DC evreninin de aynı isimde bir serisi olmakla birlikte İnsanlığın İlk Günahı anlamına da gelen ve Havva’nın yasak elmayı koparmasıyla başlayan olaya da denmektedir. Peki Marvel neyin peşinde?

original-sin-coverHepinizin tanıdığı, dünyamızı uzaktan gözeten ve normalde olaylara karışmaması gerekip sadece gözlem yapması gerektiği halde dünyamızın türlü belalardan kurtulmasına pek çok kez yardım etmiş Watcher Uatu (Gözcü Uatu) öldürülüyor!

Kahramanlarımız Uatu’yu başında bir delikle Ay’ın yüzeyinde ölü olarak buluyorlar. Asıl olarak New Avengers ekibiyle başlayacak olan seri, Hulk, Spider-Man, The Punisher gibi diğer Marvel karakterlerini de seriye davet edecek. Dostlarımız Uatu’nun gizemli ölümünü çözmeye çalışacak. Eh pek fazla heyecanlı değil gibi gözüküyor değil mi? İşin ayrıntısına inelim…

Bu serinin en büyük özelliği, tüm karakterlerin geçmişleriyle ilgili çok büyük “günahları” olduğunu öğreneceğiz. Marvel evrenini şekillendiren hatta bazı sevdiğimiz karakterlerin ölümüne sebep olan olaylarda kahramanlarımızın da parmağı olduğu ortaya çıkacak!

Bunlardan birkaç tanesinin haberi yayıldı bile! Mesela Bruce Banner’ın Hulk’a dönüşmesine sebep olan gamma bombası deneylerini ve büyük patlamayı hepiniz biliyorsunuz. Iron Man’in bu gamma bombasının yaratılmasında büyük bir rolü olduğunu biliyor muydunuz? Eh, sağlam bir Iron Man vs. Hulk kapışması göreceğiz gibi gözüküyor! Ardından Thor ve Loki’nin varlıklarından haberdar olmadıkları bir üvey kız kardeşleri olduğunu öğreniyoruz! Ve beni en şaşırtan olan, The New Avengers serisinin başında (Türkçe’ye de çevrilmiş bir seri) Captain America’nın, ekip arkadaşları tarafından hafızasının bazı yerlerinde “ufak rütuşlar” yapıldığını biliyor muydunuz? Kimse bilmiyordu, ve bu büyük günahlar ortaya çıkarken bir yandan da Uatu’nun katili de gün yüzüne çıkmaya başlayacak.

Soruşturma işini, ortalarda fazla dolaşmayan ve bir süredir işlerini kişisel olarak gizlice yapmakta olan Albay Nick Fury yürütüyor. Ancak ilginç şeyler de oluyor. Nick Fury, Avengers ekibi ile soruşturma başlatırken, bir yandan da eski Avengers üyesi Black Panther da kendi soruşturma ekibini kuruyor; bu ekibin içinde X-Men’den Emma Frost ve büyücümüz Dr. Strange de var. Görünmez katilimiz kim? “The Original Sin” neydi ve Marvel evreninin en karanlık sırrını taşıyan bu kişi kim? İşte tüm bu sorularınızın cevabı bugün çözülüyor!

The Original Sin ilk sayısı iPhone, iPad, iPod Touch ve Android cihazlarındaki Marvel Comics uygulamasında yayınlandı, dileyenler oradan okuyabilir.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.