Çizgi Roman Haberleri

Marvel Comics Bir Efsaneyi Yeniden Diriltiyor – Marvel Comics #1000

Marvel Comics, 31 Ağustos 1939 tarihinde yayınladığı ilk sayısı Marvel Comics #1‘in 80.yıl dönümü şerefine özel bir çizgi roman kitabı yayınlıyor. İşte Marvel Comics #1000!

Bu kitabımızın kapağını, kuşkusuz dünyanın en ünlü çizerlerinden biri olan ve bugüne kadar Superman, Batman, Spider-Man, X-Men, Avengers ve sayamayacağımız kadar çok seriye kalemiyle hayat veren Alex Ross çizdi.

80 sayfa olacak kitabın her bir sayfası, Marvel’ın 80 yıllık geçmişindeki her bir yılı özetleyecek ve bu sayfalar farklı yaratıcı ekipler tarafından hazırlanacak. Projeyi ise Marvel’ın çizgi roman yazarlarından Al Ewing yönetecek. Bu yaratıcı ekipler yalnızca çizgi roman yazarları ve çizerlerinden oluşmayacak. Aynı zamanda Marvel’la bağlantısı olan ünlü isimler de projeye dahil olacak. Phil Lord, Chistopher Miller, Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyon filminin yapımcıları ve Black Eyed Peas grubundan Taboo bunlardan bazıları.

Marvel Comics#1 sayısı, günümüzde de hâlâ hikâyeleri devam etmekte olan pek çok karakteri barındırıyordu. Atlantis prensi ve yarı mutant-yarı Atlantis melezi olan Namor, the Sub-Mariner, Human Torch, Ka-Zar ve Angel gibi. Marvel Comics#1000 kitabının ilk sayfası da Marvel Comics#1 sayısını konu alacak.

Bu özel sayının 1000. sayı olarak adlandırılması tamamen sembolik. Geçtiğimiz yıl DC’nin yayınladığı Action Comics#1000 ve bu Mart ayında yayınladığı Detective Comics#1000 sayılarının başarısından sonra Marvel da aynı konseptte bir kitap yayınlamak istedi. Marvel Comics #1000 kitabı bu yılın Ağustos ayında piyasa sürülecek. Muhtemelen ilk sayının anısına onunla aynı tarihte, 31 Ağustos’ta yayınlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.