Çizgi Roman Haberleri

Köy Okullarına Çizgi Roman Kitaplığı Projesi Düş Kitabım Devam Ediyor

Bir proje düşünün ki; köy okullarımızda çizgi roman kütüphanesi olsun, çocuklar çizgi dünyadan beslenme imkanına sahip olsun. Kulağa fantastik geliyor değil mi? Artık çok uzak bir düş değil.

Kendilerine Haliç Gönüllüleri adı veren Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü, köy okullarını da çizgi romanla buluşturacak, oradaki çocukların da ufkunu zenginleştirecek. Düş Kitabım ismini verdikleri projeyle fantastik bir iş başaracaklar.

Düş Kitabım Nedir?

Haliç Gönüllüleri olarak uzun bir zamandır sesini duyduğumuz köy okullarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu kez olaya fantastik bir yaklaşım getirdik, “neden olmasın?” dedik ve “Düş Kitabım” projesi altında köy okullarına çizgi roman kütüphanesi dikmeye gözümüzü kararttık. 18-19 Mart Tarihlerinde projenin ilk durağı için Karadeniz’e gidip Trabzon ve Bartın illerinde iki köy okulunda kütüphaneden düş boyutuna kapı açacağız.

Önümüzdeki tek engel kaynak sıkıntısı. Çizgi Roman pahalı bir mecra olduğu için biz de kendi imkanları ile hareket eden bir ekip olduğumuz için şuan çizgi roman toplama işi yardım ve destekler üzerinden yürüyor. Fikrin hak ettiği değere ulaşabilmesi için biz de daha çok çizgi roman severe sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Bu hafta içinde ulaşabildiğimiz her çizgi roman çok değerlidir. 1 olur 2 olur damlaya damlaya kütüphane olur. Çizgi Roman tutkunlarından destek bekliyoruz.

Trabzon Şalpazarı Atatürk İlköğretim Okulu Kütüphane ve Çocuklar

Siz de Destek Olun!

Hayal dünyasına değer veren bir gelecek inşa etmeye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Proje koordinatörleri bütün hafta Kadıköy’de olacaklar ve aşağıdaki numaralardan kendileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Elinizden geleni yapın, fantastik kapılar açmak o kadar da zor değil. Bunu hep beraber başarabiliriz!

Proje Koordinatörleri:

Canberk GEZMEN: 0534 553 84 37

Ömer DOĞAN:  0530 082 97 08

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.