Çizgi Roman Haberleri

FAN Expo Kanada Fuarı’ndaki Tanıdık İsimler Göze Çarpıyor

Fan-Expo-Canada-banner

Her yıl Kanada’da düzenlenen FAN Expo Fuarı’nın özel misafirleri açıklandı. Bu özel misafirler arasında Türkiye’den önemli çizerler de bulunuyor.

Comic-Con etkinliğinin Kanada ayağı olarak adlandırılan FAN Expo’nun başlamasına oldukça az bir süre kaldı. 28-31 Ağustos tarihleri arasında Toronto’da düzenlenecek etkinliğin özel misafirleri de açıklandı.mahmud-asrar-supergirl

Bu misafirler arasında en başta Stan Lee‘nin ismini görmek tabii ki, çizgi roman okurlarını şaşırtmıyor. Batman’in son dönemlerde yaptığı muhteşem çıkış ile birlikte eski dizinin başrol oyuncuları Adam West ve Burt Ward da orada bulunacak. Arrow dizisinin başrol oyuncusu Stephen Amell de etkinlikte yerini alacak isimlerden.

Ancak bizi ilgilendiren kısmı özel davetli olarak ülkemizden çağrılan isimler. Indestructible Hulk ve Wolverine & The X-Men çalışmalarıyla tanınan Mahmud Asrar ile Supergirl ve Earth 2 çizgi romanlarının usta kalemi Yıldıray Çınar da bu etkinlik içerisinde bulunacak. Diğer katılımcıları da resmi sayfadan görebilirsiniz.

Bu iki ismin FAN Expo’ya katılacak olmasından biz de mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Mahmud hali hazırda X-Men üzerine yoğunlaşmış durumda. Şu an henüz kesin bir bilgi olmasa da Yıldıray’ın da yeni bir seride çizerlik yapacağı söyleniyor. Resmi açıklama San Diego Comic-Con’a sarkacakmış.

Mahmud ve Yıldıray’a bu güzel etkinlikte keyifli zamanlar diliyoruz. En kısa zamanda fuardaki gelişmeleri de sizlere aktaracağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.