Haberler

Büyüklere Radyo Günleri – A Night With A Vampire

vampire

Küçükken radyoda masal dinleyen nesilden kim kaldı bilmiyoruz ama BBC Radio 4 kanalında neme lazım diyerek büyüklere masal dinletmeye devam ediyor.

Programlardan biri de A Night With A Vampire. BBC’nin kadrolu Doktor’u David Tennant 2 sezonluk programda Victoria döneminden kalma farklı yazarlara ait 5 kısa vampir hikayesi okuyor. Okumuş daha doğrusu, ilk sezonu 2010 kışında, ikinci sezonu 2011 kışında yayınlanmış. Programa girişte Tennant sakin bir sesle “Lütfen ışıklarınızı açık bırakın”, biterken ise “İyi geceler, tabii uyuyabilirseniz” diyerek dinleyiciyi havaya sokuyor.

Programın son bölümlerine buradan ulaşabilirsiniz. Meraklısı yayından kaldırılmış programları da başta David Tennant’ın sitesi olmak üzere internetten bulabilir.

Bir diğer programsa keşke böyle bir dedemiz olsa da her gece yatmadan önce bir masal okusa dediğimiz Christopher Lee’nin 2011’de okuduğu Fireside Tales. Edgar Allan Poe’dan Ambroce Bierce’a yine 5 yazarın kısa öykülerini okunmuş. Gece uykusu kaçanlar için birebir.

Bu programlar BBC Radio 4 kanalında ara ara tekrar yayınlanıyor ancak dediğimiz gibi, internette tüm kayıtları toplu halde bulabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.