Haberler

Yıldız BKFK Ekibi FRP 101 Etkinliğinin Detaylarını Duyurdu

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilimkurgu ve Fantastik Kurgu Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen FRP 101 etkinliğinin yeni detayları belli oldu.

Bu yıl pandemiden kaynaklı olarak online olarak düzenlenecek FRP 101 etkinliği için oyuncular ve katılımcılar Yıldız BKFK’nın Discord ve Roll20 kanallarında buluşacak. Ekibin etkinlik için yaptığı duyuru ise şöyle:

2015 yılından bu yana her sene olduğu gibi bu sene de yeni insanları maceralarımıza katmak adına öğretici bir FRP etkinliği olan FRP 101 i huzurlarınıza sunarız. Yeni oyunculara fantastik rol yapma oyunlarını tanıtacağımız gibi, deneyimli oyuncu veya yeni oyuncu farketmeksizin herkesin katılabileceği oyunlar sunacağız. Etkinliğimiz 14-15 Kasım 2020 Cumartesi ve Pazar günleri Discord ve Roll20 üzerinden eş zamanlı gerçekleştirilecek olup, GM ve katılımcı başvuru formları ilerleyen vakitlerde sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır. Daha fazla etkinlik için takipte alın! Bütün diyarların bütün ırkları davetlidir.

Etkinlikle alakalı son haberlerden ve gelişmelerden hızlıca haberdar olmak için resmi sosyal medya hesaplarını takibe almayı unutmayın.

Facebook: https://www.facebook.com/yildizbkfk

Instagram: https://www.instagram.com/yildizbkfk/

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.