Haberler

Vücut Geliştirme Dünyası Dungeons and Dragons Yüzünden Karıştı

Her şey profesyonel güreşçi ve vücut geliştirme yapan Maxwell Jacob Friedman‘ın durup dururken bir fotoğraf paylaşıp yaptığı açıklama ile başladı. Sonrasında bir anda FRP oyuncuları coştu!

Maxwell Jacob Friedman, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta, “Dungeons and Dragons oynamıyorum,” yazısını yazdı.

https://twitter.com/The_MJF/status/1174022146709950464

Neden bunu yazdı bilmiyoruz ama son dönemde FRP konusunda öne çıkan isimlerden aktör Joe Manganiello‘dan cevap gecikmedi. Joe, “Ben oynuyorum,” diyerek Muscle & Fitness dergisinin kapağına çıktığı fotoğrafı paylaştı.

Joe Manganiello ve Stephen Colbert’in FRP Sohbeti (Türkçe Altyazılı)

Sonrasında profesyonel güreşçi Brandon Cutler da bu tweete cevap verdi. “Ben Dungeons and Dragons oynuyorum,” yazısıyla aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Ardından Tracysaur nickli profesyonel ağırlık kaldırma sporcusu Tracy de, “Ben D&D oynuyorum. Ayrıca seni de kaldırabilirim,” diye cevap verdi.

Ayrıca Rasnac isimli Twitter kullanıcısı, yaptığı paylaşımla çıtayı biraz daha yükseltti. “Onlar da oynuyor,” diyerek Joe’nun oldukça iri dostlarının fotoğrafını paylaştı.

Critical Role’da oyun oynatan Matthew Mercer, orta yolu bulmaya çalışmış ve yapılan işe bir açıklama getirmiş. Matt, “Görünen o ki D&D ile kötü bir şekilde tanışmışsın, dostum. Dert etme, ben de öyleydim! Doğru bir grup, biraz güven ile hayatının en güzel zamanını geçirebilirsin. Belki @BranCutler ‘dan (Brandon Cutler), seni minderin dışına attıktan sonra bir oyun oynatmasını rica edebilirsin,” dedi.

Maxwell Jacob Friedman’ın tweetine yüzlerce FRP oyuncusu cevap verdi. Bu bir PR çalışması mıdır yoksa durup dururken FRP oynamadığını belirtmek mi istedi bilemiyoruz ama ortalık kesinlikle karışmış.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.