Haberler

Uçan Kaykay Hoverboard Gerçek Oluyor (mu)!

hoverboard-banner

Back to the Future (Geleceğe Dönüş) filmini izlerken uçan kaykayımız -bundan sonra hoverboard olarak anılacaktır- olmasını hangimiz istemedik ki?

Daha küçük bir çocukken, filmi izlediğimde zaman makinesi olan bir araçtan sonra en çok istediğim şey herhalde filmdeki hoverboarddu. Şimdi bu hayal gerçek oluyor!

huvr-hoverboardAmerikalı HUVr isimli firma, hoverboardu gerçek yapmış. Back to the Future serisinin çılgın bilimadamı Dr. Emmet Brown’ın (Christopher Lloyd) ve kaykay ustası Tony Hawk’ın da yer aldığı bir tanıtım filmi hazırlayan ekip, hazırladıkları hoverboardu bizlere sunuyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında Los Angeles’ta yapılan bir sunum ile ortaya çıkan hoverboard, yapılan tanıtımın videolarına bakılırsa gerçek gibi görünüyor.

Bunun gerçekliğine inanıp inanmamak tabii ki sizlere kalmış. Sinema teknolojisi kullanılarak hazırlanmış bir tanıtım veya Back to the Future 4 için viral bir video da olabilir ancak bakıldığında her şey harika görünüyor. Firmanın web sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Biz sizleri videolarla başbaşa bırakalım; inanıp inanmamak sizin elinizde.

YouTube player
YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Ne yazık ki giysilerindeki kaldırma ekipmanları çok bariz. Ayrıca anatomiye meraklı insanlar farkedecektir ki, yukarı itilen şahıslar dizlerini kırıp kaykayı kendine çekmez, aksine dizlerini sabit tutmaya çalışır. Fizik bilen arkadaşlar ise itiş açılarına dikkat etsin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.