Haberler

Tony DiTerlizzi’nin Tüm İşleri Bir Araya Toplanıyor

realms-tony-banner

Fantastik dünyanın en fantastik çizgilerinden biri olan Tony DiTerlizzi‘nin bugüne kadar yaptığı tüm çizimler Realms: The Roleplaying Game Art of Tony DiTerlizzi kitabında toplanacak.

Usta çizerin kitabına ünlü isimlerin de yorumları renk katacak.

Tony DiTerlizzi denilince akla birden çok başlık gelebilir. DiTerlizzi fantastik edebiyat konusunda çok yönlü işleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başarmış bir isim. Bugüne kadar Advanced Dungeons & Dragons, Planescape, Changeling, Magic the Gathering için çizimler yapan usta, aynı zamanda başarılı bir yazar.realms-tony-diterlizzi

The Spiderwick Chronicles (Spiderwick Günceleri) ve WondLa isimli çocuk kitapları serisinin de yazarı olan DiTerlizzi’nin tüm işleri bir araya getiriliyor. Realms: The Roleplaying Game Art of Tony DiTerlizzi ismindeki kitap gelecek yıl Haziran ayında raflardaki yerini alacak.

Masaüstü oyunlardan tutun da bilgisayar oyunlarına kadar birçok çizim ve illüstrasyon hazırlayan DiTerlizzi’nin sağlam bir hayran kitlesi var. Yeni kitabı içerisinde Guillermo del Toro, Brom, Jane Yolen, Holly Black, Zeb Cook, Jeff Easley ve Donato Giancola da yorumlarını sunacaklar.

Tony DiTerlizzi, Facebook sayfası üzerinden “Kariyerimin başında girdiğim oyun dünyası bir yazar ve illüstratör olarak bana tecrübe kattı. RPG denilince sadece karakter çizmekle kalmıyorsunuz. Üzerindeki eşyalar, giydiği zırh, çevresindeki yapılar ve çarpıştığı canavarlara kadar bütün detayları aktarmanız gerekiyor. Bir dünya yaratırken yeteneğimi böylesine zorlamak asla unutamayacağım bir tecrübe” dedi.

Kitabın tamamı renkli olarak 224 sayfa uzunluğunda piyasaya sürülecek. Realms kitabı için iki farklı Deluxe Edition tasarımı üzerinde çalışılıyor. Bunlar özel tasarıma ve DiTerlizzi’nin imzasına sahip olacak. Haliyle sınırlı sayıda üretilecekler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.